Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aurora, sve mi je ok osim PAI-1 mutirani homozigot 4G/4G i mthfr sam heterozigot C/T

Sela, ne razumijem se ni ja, ali znam da baš taj naš PAI 4G/4G upućuje na sklonost dubinskoj trombozi, odnosno povećanoj opasnosti od ranih spontanih pobačaja... ne moram ti ništa više reći... A rješenje je vrlo jednostavno: injekcije fragmina od transfera. U slučaju trudnoće - sve do iza poroda.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Miki76 hvala ti puno na tako detaljnom odgovoru! Da, da vec smo naruceni i za 10-ak dana imamo termin.

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora, sve mi je ok osim PAI-1 mutirani homozigot 4G/4G i mthfr sam heterozigot C/T
    Jednake mutacije imam i ja. S time da su meni poviseni jos i IgM, Antitrombin (ATIII) i onaj neki drugi PAI. Tebi je to sve OK?

Sela
    koliko sam ja do sada uspjela povezati informacije o ovim pretragama samo jedna mutacija nije toliko alarmantna, odnosno ako su barem dvije onda one zajedno mogu izazvati probleme. Ili jos drugacije receno, postoji li potencijalni problem on ce pokazati na vise nalaza, ne samo jednom.

A kod tebe je vise tih parametara bilo granicnih. Mozda je onda stvarno u tome bio problem? U svakom slucaju nakon tvog spontanog valjda ce ti preventivno sljedeci put preporuciti heparin? Sta kaze tvoj doktor na to?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jednake mutacije imam i ja. S time da su meni poviseni jos i IgM, Antitrombin (ATIII) i onaj neki drugi PAI. Tebi je to sve OK?
    PAI II nisam vadila, a ovo drugo je ok.

Sela, s ovakvim rezultatom i dosadašnjim događanjima, svaki ginekolog će ti dati niskomolekularni heparin.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •