Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Molim pomoć cure.nakon miss.abor. u 2 mjesecu radila sam neke krvne pretrage i pokazalo se da imam pozitivan LAC, 1.50. Poslje toga sam vadila jos neke proteine i onda mi je mali C3, ostali proteini u granicama. Poslje mjesec dana ponavljala pretrage i LAC mi je i dalje pozitivan. Doktorica mi je napisala preporuku za imunologa, planiram ici u Split. Da li netko zna gdje se trebam naruciti i koliko se dugo ceka..moze li se obaviti to vadjenje krvi isti dan kad i razgovor, ili je potrebno vise puta dolazit?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoć cure.nakon miss.abor. u 2 mjesecu radila sam neke krvne pretrage i pokazalo se da imam pozitivan LAC, 1.50. Poslje toga sam vadila jos neke proteine i onda mi je mali C3, ostali proteini u granicama. Poslje mjesec dana ponavljala pretrage i LAC mi je i dalje pozitivan. Doktorica mi je napisala preporuku za imunologa, planiram ici u Split. Da li netko zna gdje se trebam naruciti i koliko se dugo ceka..moze li se obaviti to vadjenje krvi isti dan kad i razgovor, ili je potrebno vise puta dolazit?
    ajme na žalost ne znam, moj lac i c3 je bio ok. nadam se da će ti netko znati odgovoriti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •