Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
Da nije sve u mogućim posljedicama korištenja kontracepcije u slučaju sklonosti prema trombofiliji govori i činjenica da sam nakon samo 2 mjeseca korištenja Yasmin tableta dobila tešku nuspojavu iako su mi nalazi vezani uz trombofiliju bili uredni (istina naknadno napravljeni).

Ne treba mi podrška jer tu sam, živa sam i idem svaki dan naprijed već vas želim informirati o mogućim posljedicama korištenja kontracepcije odnosno Yasmin tableta u vrlo kratkom razdoblju.

Plućna embolija nakon korištenja samo 2 mjeseca Yasmin tableta?

Nažalost, ja se sjećam tvoje tužne priče.

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
-ma moj soc. ginić-tražila sam ga pretrage za trombofiliju i imunološke a on mi napisao ovo -malo mi je čudno jer vidim da se ovdje baš i ne spominju te pretrage ali ja se baš i ne kužim previše-samo mislim da nešto ipak trebam poduzeti a ne čekati da izgubim još koju trudnoću i tek onda ići na pretrage (ako uopće uspijem doći do trudnoće ) a ako k tome još dodam i godine ... Pitala sam i svog MPO dr. al on smatra da jedna izgubljena t. nije indikacija za pretrage i da sve to može biti slučajnost-dođe mi da vrištim...-predložio eventualno da u slijedećem postupku uvedemo andol 100

To sam sve i ja prošla. Jedino što je moj soc. ginekolog inzistirao na svakakvim pretragama, dok je MPO dr. smatrao da nemam indikacije za pretrage. Kada sam rekla da odustajem od postupaka jer više nema smisla, dobila sam popis pretraga.