Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
ja sam večeras dobila također odgovor i preporuku dr. koji se upravo bavi problemom trombofilije da uvedem Fragmin 2500 ij. Kako stalno dobivam odgovore tipa moglo bi bit zapreka ali i ne mora, kontaktirala sam kliniku i dr mi je preporučio Fragmin. Sada me zanima kako dolazim do njega, da li ga kupujem ili ide na recept? Od kada startam s tim, od dana et ili eventualne potvrđene trudnoće? Pomagajte, u četvrtak već idem u Prag moram bit spremna, a mog ginića nema jer je na go, idem na folikulometriju kod nekog zamjenskog, tko zna hoće li htjeti napisati recept
Ja sam bila na istim mukama.Moj dr.(inace on nakon 3 neuspjela transfera standardno daje fragmin bez obzira na nalaze trombofilije-Belgija)mi je rekao da cu sa fraxiparinom poceti od dana pozitivne bete.Ja sam glavu razbijala kako da se domognem recepta prije transfera pa da sa injekcijama pocnem od dana et jer sam ovdje na forumu cula da se tako daje(bojala sam se da ne bude prekasno).Na svu srecu na UZ par dana od et mi je bila druga dr. i ona mi je propisala fraxiparin(ja se napravila budala i pitala mogu li dobiti recept jer ce mi trebati kasnije),tako da sam pocela da se ''bodem'' od dana et i vidis mi u potpisu rezultat.Rezultate za trombofiliju nisam nikad saznala iako sam vadila krv prije 3 mjeseca.A MM niko nije vadio krv za trombofiliju.