Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga hannah8, popis pretraga za trombofiliju je malo duži i imaš ga na prethodnim stranicama ovoga podforuma. Ne znam kakvi su to brojevi uz fibrinogen i protein C, možda ih je to zbunilo? PAI-II mene nisu tražili, a ovdje genos.hr/assets/files/11.pdf?ver=1
    piše da je u većoj količini prisutan samo tijekom trudnoće. Možda najbolje da se posavjetuješ još jednom sa svojim MPO-ovcem kada ti bude dostupan, ionako se ove pretrage čekaju sto godina.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Draga hannah8, popis pretraga za trombofiliju je malo duži i imaš ga na prethodnim stranicama ovoga podforuma. Ne znam kakvi su to brojevi uz fibrinogen i protein C, možda ih je to zbunilo? PAI-II mene nisu tražili, a ovdje genos.hr/assets/files/11.pdf?ver=1
    piše da je u većoj količini prisutan samo tijekom trudnoće. Možda najbolje da se posavjetuješ još jednom sa svojim MPO-ovcem kada ti bude dostupan, ionako se ove pretrage čekaju sto godina.
    Draga Konfuzija, puno hvala na pomoći, evo uspjela sam nešto obaviti, i to u dogovoru sa svojim soc. ginekologom,jer mi je MPO dr na godišnjem,
    a planiramo i postupak u Pragu, pa smo se odlučili malo požurit. Uglavnom veliki koagulogram i PAI I, smo obavili u Petrovoj, i tamo se po novom isto radi pretraga na MTHFR, koja se prije radila u Vinogradskoj, a u Vinogradskoj smo obavili ostatak pretraga na Trombofiliju, i ta se pretraga čeka najmanje mjesec dana.
    Evo, hvala puno još jednom i puno sreće želim. I sve pohvale i ovdje izvrsnom putopisu Mare41 o Pragu, uistinu je od velike pomoći. Sretno svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •