Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Prokrvarim 11dposlije punkcije koja ja najčešće 12dc.. Inače su mi ciklusi 30 dana... I ja sam mislila da je progesteron problem ali dr veli da je utrogestan dovoljan za normalnu razinu progesterona.. Ja mislila da stavljam 3x3 poslije transfera i dr nije dao..
    Kika222 tek sam se nedavno registrirala ali uočila sam ti potpis i pratila te kroz zadnji postupak sa nadom...jer u sličnoj smo situaciji. Na žalost nemam savjet ni rješenje. I ja prokrvarim 8dnt ali kod mene to ide bez obzira jesu blastice ili trodnevni; duphaston ili utrogestan; utrogestan oralno ili vaginalno. Isto je.
    U glavnom, prvo sam mislila da prokrvarim kad štoperica izađe iz organizma a nije bilo implantacije pa nema rasta bete. Onda da to endometrioza radi svoje, a sad se nadam da će pomoći frax i da je ipak trombofilija ( MTHFR i PAI-1 heterozigot)

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Dulcinea prvotno napisa Vidi poruku
    Kika222 tek sam se nedavno registrirala ali uočila sam ti potpis i pratila te kroz zadnji postupak sa nadom...jer u sličnoj smo situaciji. Na žalost nemam savjet ni rješenje. I ja prokrvarim 8dnt ali kod mene to ide bez obzira jesu blastice ili trodnevni; duphaston ili utrogestan; utrogestan oralno ili vaginalno. Isto je.
    U glavnom, prvo sam mislila da prokrvarim kad štoperica izađe iz organizma a nije bilo implantacije pa nema rasta bete. Onda da to endometrioza radi svoje, a sad se nadam da će pomoći frax i da je ipak trombofilija ( MTHFR i PAI-1 heterozigot)
    Kakvi su ti nalazi PAI I MTHFR?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Dulcinea prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Dulcinea, žao mi je što i ti imaš takvu situaciju.. Moj nalaz trombofilije je

MTHFR(C677T) homozigot( mutacija)
    PAI -1 (4G/5G) heterozigot 4G/5G , ostalo je valjda ok!
    Dr.A dao mi je folacin, vitaminD, aspirin100... I očito ni to nije pomoglo, tako da mi je sljedeći korak imunologija... Želim ti puno sreće!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •