Citiraj Pepita prvotno napisa
modesty_blaise želim ti što prije trudnoću od

Uh, koliko problema može biti od jednostavnih do kompliciranih i uvijek se pitam "Bože pa zašto".
Hvala ti Pepita od srca

da, nećeš vjerovati što sve čovjek mora proći..

Ja sam tri i pol mjeseca na bolovanju, tri ipol mjeseca ratujem sa cijelim Hrvatskim zdravstvom.

Nisu me uopće htjeli poslati na pretrage, rekli mi:'pa kaj bite vi? pa vi ste izgubili samo jednu bebu?'

Ja sma stala, tihim glasom rekla:'kaj ja trebam izgubiti 3 bebe da biste se vi meni smilovali dati uputnicu?' Slušajte, ili ćete mi dati uputnicu sad i odmah ili zovem 24 sata, Mirjanu Hrgu i Novu TV, ministarstvo...Boga mi dragog razapeti ću vas na križ... ovo će odjeknuti u javnost, ovo će biti ili moja ili vaša sramota...pa birajte..meni je svejedno, jer ja nemam što više izgubiti.

Progutala je knedlu i dala mi sve.

smatram da se nakon prvog pobačaja, smrti bebe mora reagirati... uopće ne nasijedati na priče, ah to se događa jer drugi put će biti bolje. Može biti bolje a i ne mora!

Svoju sudbinu sam uzela u svoje ruke... saznala sam što mi je, napatila se, nisma ni na moru bila...samo idem po pretragama ali sam svjesna da to nitko osim mene ne može obaviti.
Dijete se razvija u meni i samo sam ja bitna. Moja beba je umrla u 27 tjednu, znači nije greška bebe, mog muža...već je problem u meni.

zato žene.... borite se za sebe.

Što nam Bog da da, ali borite se za ono što seže u domenu Čovjeka