-
Osoblje foruma
Zna li netko na koji broj bih se trebala javiti vezano uz dogovor za kariogram na Rebru?
Broj centrale KBC Rebro - 2388 888 - nitko se nikad ne javlja
Broj Zavoda za genetiku i bolesti metabolizma gdje radi Dr. Begovic za kojeg sam takodjer ovdje cula - 2338 318 - javlja se telefonska sekretarica (i govori kako sam dobila broj koji uopce nisam nazvala)
Pokusala sam zvati i brojeve citogenetskog laboratorija koji je u sklopu klinike (2388 540, 2388 541) ali i tamo - nista
Mala napomena - broj sestre Ljerke koji sam dobila na forumu - 2367 224 - nema veze s ovakvim pretragama, vec je rijec o klinici za Otorinolaringologiju. Ljubazna gospodja, koja nije Ljerka, uputila me da zovem na 2367 252, iako nema ni ideje sto je kariogram i gdje bih ga mogla napraviti.
Na tom 2367 252 ljubazna gospodja kaze da zna da se kariogram radi na Rebru, u bijeloj novoj poliklinici, na nekom katu. Upucuje me doktorici Muzinic. Koju telefonski mogu dobiti jedino ako nazovem centralu, jer ona ne zna broj. A na centrali se nitko ne javlja. Google kaze da je doktorica Mužinić na Rebru - psihijatar. =/
Relativno hitno bi mi trebala informacija o eventualnim slobodnim terminima jer napokon znam kad MD dolazi u Hrvatsku i koliko ostaje pa bismo zeljeli obaviti kariogram...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma