-
fritulice, uputnicu ti da tvoj prim. gin. ako smatra potrebnima te pretrage. Ako ne, možeš otići nekom gin. koji se bavi imunologijom, u Zg je to Duić ili Radončić, ili i MPO-ovac može napisati da preporučuje te pretrage. Meni više ne rade probleme kod uputnica jer imam dvije izgubljene trudnoće i dosta godina da bi odugovlačili, ali znam da su ginići neskloni davati tu masu uputnica (i mnogi smatraju da imunologija neće ništa reći na kraju).
lilium, odličan tekst! Samo sam ga preletjela (na poslu sam), morat ću poslije proučiti. Ja sam sigurna da je kod mene autoimuni problem, ali kod nas moraju proći godine da bi se potvrdila neka dijagnoza kad je o tome riječ, a ja nemam godina za čekanje i to me frustrira. Problem je i s poslom, znaš kako gledaju na izostanke, bolovanja, a za sve ti treba vremena (da ne govorim kako čovjeku koji s time nema problema ne možeš objasniti u čemu je kvaka, ljudi misle da si lud).
Jedna kolegica je rekla čak da ja to dovoljno jako ne želim pa zato ne mogu iznijeti trudnoću, jer kao sve je u glavi
Da poludiš!
Komentirat ću tekst kad ga pročitam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma