mačkulina - ja se ne ljutim na tebe i žao mi je ako je moj odgovor tako zazvučao. Žao mi je i za tvoj gubitak.
Ono što mene izluđuje je to da nakon više od 5 ET neuspješnih većina MPO-ovaca su u stanju i dalje verglati po istom tipa puno pokušaja pa će upaliti.
Inače meni je dr. D. u cijeloj priči pozitivan jer sam dobila napismeno sve pretrage i sa time sam mogla konkretno tražiti uputnice. I meni osim aspirina i folne je napisao u trudnoći niske doze heparina.
Njegovo pitanje je imalo veze sa time što sam došla u bolnicu (a ne privatno) gdje je sjedila i sestra koja je sve pisala i stekla sam dojam da on nije htio da ispadne da šakom i kapom dijeli preporuke za skupe pretrage.
Skidam kapu dr. A. koji je u stanju saslušati, dati odgovore i čuti prijedloge naših terapija koje razmjenjujemo na internetu i neke stvari i uvažiti što je veliki pomak (a ne tipa ja sam tu doktor i valjda ja najbolje znam što treba). Mislim da se lječnici trebaju naviknuti da je ovo naveliko era interneta i da ljudi nisu ovce kojima treba pastir već da sami istražuju što bi bilo dobro za njih jer ipak više je nama stalo do naših problema nego nekome sa strane.