-
Sjetna35, ja bih trebala ponoviti nalaze hormona i antitijela štitnjače. Prvi puta sam to radila na Rebru gdje sam se morala naručivati, a sada bih to napravila na Sv. Duhu pa te molim broj labosa da se mogu konzultirati. Naime jučer sam na forumu "Zdravlje i život" pisala dr. Radončiću o tome kako su mi hormoni uredni, ali antitijela su mi enormno visoka (norm. 60, a meni su 2000 IU), sve ostalo je uredno, mi dobijemo 4-5 stanica (imam 1 jajnik i jajovod), ali četvrti dan se prestanu dijeliti pa je moje pitanje bilo kako poboljšati kvalitetu jajnih stanica, rekao mi je: "Svakako tražite problem oko antitijela i štitnjače; ta antiitjela prije ili kasnije će dovesti do smanjene sinteze T3 i T4, koji su neophodni za opći metabolizam, a time izravno utječu na kvalitetu svih stanica pa i jajnih.
Nadalje, provjerite kakvo je stanje s razinom vitamina B12 u krvi; nerijetko u sklopu antitijela na razna tkiva, budu nazočna i odredjeni tip antitijela koje remete resorpciju B12. Mada se njegov nedostatak uspješno može premostiti davanjem folne kiseline (što vjerujem, unaprijed uzimate), svejedno je važno kolika je njegova razina.
Dakle, učinite opet TSH i antitijela; stalnim provjerama možete uloviti trenutak hipotireoze i početi s dodavanjem egzogenih hormona".
Tako da bih morala ponoviti te nalaze.
Pusa i hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma