dr. Zupančić radio probleme sa koagulacijom u trudnoći. Voditeljica je labosa za koagulaciju. Ja sam kod nje išla.

Dala mi je da napravim oko 20 pretraga samo jednim vađenjem krvi. To bih čekala godinu dana i trebalo bi mi 20 uputnica da sma išla na svoju ruku ili kod 5 doktora.

Moja iskustva iz petrove su ta: ako ćeš kod njih voditi trudnoću onda te naruče za dnevnu bolnicu, sve ti to izvade u tih 24 sata kada si u toj dnevnoj bolnici i nalazi su gotovi odmah.

Meni je išlo malo drugačije, meni je te preporuke za pretrage dali u Viliju, moj dr opće prakse me je poslao na vađenje krvi, kada sma dobila nalaze sa Rebra onda me je ginekolog uputnicom posao u petrovu, a tamo mi dali preporuku za hematologa (obzirom da sma homozigot i da je to po njima dosta rizično i ne usude se vrijednost heparina sami određivati već da hematolog da mišljenje).
kada sma došla kod dr. Zupičić, rekla je treba još pretraga i poslala m,a ne tih 20-tak i onda hematolog preporučio heparin.
Znači, nije to moja želja, moj hir već moja pretraga.

Na takav nalaz i mišljenje hematologa nijedan doktor u Republici Hrvatskoj nema ti pravo heparin ne dati ili negirati mišljenje struke (hematologa)

To je ono što treba postići.

Ovako, samo lutaš od ginekologa do ginekologa, svaki od njih ima svoj stav, svoja iskustva, ali kada imaš crno na bijelo od hematologa, svaki ginekolog ti mora to ispoštovati