-
Sjedeća garnitura
Da li netko zna gdje se može kupiti garnitura za dnevni boravak kojoj se presvlaka može skinuti i oprati?
Hvala unaprijed!
-
Ne znam gdje živiš, ali preporučam firmu Utilis tel:021 472166
-
Hvala na odgovoru ali sam trebala reći u Zagrebu ili okolici mada ću malo potražiti tu firmu,možda je ima i kod nas.
-
Ja ti predlažem EKO KOŽU i Proffisove spužvice koje kupiš u DMu i super lagano pereš garnituru!! ja otkad sam otkrila te spužvice, olakšala si čišćenje...i sebi i svim ženama oko sebe koje imaju eko kožu! A možeš sve čistiti s njima bez trljanja jakog....
-
uf, gdje me nađe!
ovih dana sam u potrazi za takvom garniturom kakvu opisuješ, jer nam je ova sadašnja od eko kože u katastrofičnom stanju (guli se).
Vidjela sam 3 modela u Primi na Žitnjaku,ne znam što točno želiš - koje dimenzije, boju, želiš li kutnu ili ne.
meni se svidjela jedna kutna,240 x 240, sa pripadajućim velikim tabureom, jastučići drugačijeg dezena od sjedaćeg dijela.
otići ću ju još jednom škicnuti.
a možda nas netko uputi gdje još da bacimo oko...
-
ispravak netočnog navoda : dimenzije su 230 x 210.
danas sam još jednom škicnula.malo nam je ipak premala.izgleda da sam bila u previše salona namještaja pa mi se pobrkale dimenzije.
MM navija da kupimo kutnu garnituru boje čokolade, od mikrofibre koja se navodno lako čisti (to mi je najbitniji faktor, radi klinaca ).jastučići su od drugačijeg materijala,dezen se može birati, dimenzije nam odgovaraju.moramo prespavati, pa ćemo odlučiti.tu kutnu smo vidjeli u salonu Concordia.
anice2,jesi li štogod pronašla?
-
Nisam ništa pronašla,inače sam iz Petrinje a kod nas nešto poput toga je znanstvena fantastika,pa sam zato pitala na forumu gdje se u Zagrebu može pronaći slično da ne lutam i ne gubim vrijeme,a imam ga jako malo uz trogodišnjaka i jednomjesečnu bebu.Hvala za Domu,definitivno ću pogledati tamo, a možda još nešto iskrsne.Za eko kožu i mikrofibru nisam baš sigurna ,nekako mi je ova solucija na skidanje najprihvatljivija baš zbog djece i njihovih mrlja i mrljica.
Također nove informacije su dobrodošle.
Pozdrav!
-
-
anica2 prvotno napisa
Prima,a ne Doma.
nekada je tamo bila Doma, sada je Prima, da te ne zbuni.[/quote]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove