evo kako naslov kaze Gregor je pravi zderonja, stalno bi cicao, sve to bi bilo izdrzljivo da ne povraca![]()
Rodjen je sa 2900g, otpusten sa 2750g;
prvi mj= 3850g
2mj. (prije 7 dana)=5380g
dakle lijepo napreduje, pelene popisane .. platnene imamo i koliko god presvlacim, toliko su mokre (dnevno 6-8puta)
Noc spava po 3-4h, pa prema jutro se budi svakih 2-3h !!
Sto se kakanja tice, jedna do dvije obilnije stolice dnevno; ponekad se desi i da nema stolicu po 1 dan ali onda drugi .. puno pokaka !!
Grceve ima od 2tjedna i to jer je prozdrljiv, pohlepan, uvijek gladan... pa se naguta zraka ali pomaze mu od:VIP-a probiotic premium prasak (1/2 cajne zl. u malo vode i onda mu to dam sa malom zl. prije podoja 1-2xdnevno!
A, problem je sto povraca, posebno posljednjih 2tj. svaki drugi -treci dan pa i cesce i to vise puta dnevno, nakon sto se prejede, povrati i to krene na nos i na usta .. uzas !! Nekad je to vec usireno mlijeko, a nekad kao da sam otvorila spinu .. i onda odmah cim ga obrisem trazi jos jer je gladana, ja na rubu placa
![]()
evo.. cijelo dopodne ga presvlacim, od 9h pa do 13:30h jeo je 4puta, povratio tri puta (dva puta obilno), pokakao se dva puta, popiskio cudo (3 pelene sa uloskom skroz mokre i od toga 1jako pokakana, a druga malo manje ), nisam stigla ni jesti, Eleni sam jedva pahuljice skuhala!
Naravno da se nagutao zraka, naravno da prdi i podriguje ... evo sad se malo smirio, mislim da cu zaplakati ako uskoro ne zaspe![]()
ok, danas je stvarno naporan, ali i inace stalnooo jede, ma dajem na zahtjev, svakih pola sata, sat, dva, 15min. .. kako god se sjeti i ok,
nije da to ne razumjem ali otkuda tolika glad? Zasto nema mjere u cicanju? cica koliko god moze i jos vise! Patronazna kaze da mu nedam :shock: a, kako da to izvedem :? ko izvadim cicu prije, pocne plakati, ma urlati i trazi cicu, trpa rukice u usta... i onda mu dam opet i obn naravno poslije povrati i tako mi stalno!
Dudu mu nisam niti nudila, vode, caja ma nista !!
Elenu sam dojila dugooo, ma dok se Gregor nije rodio, tako da dojenje samo po sebi me ne muci, nego neznam kako mu pomoci ili ce to prestati?
pomagajte.. stvarno sam zabrinuta :?
Pedijatricu nisam nista ni pitala jer znam sto ce mi reci: neka mu dam malo caja izmedju podoja, ... tako je komentirala i za Elenu !!
Koja je isto cesto dojila ali kad bi se najela prestala bi, mislim i ona je znala bljuckati i koji put povratiti ali ne ovako :?