Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: na kraju vrticgog staza

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno na kraju vrticgog staza

mislav uskoro zavrsava s vrticem...bilo mu je jako lijepo, zadovoljan je, kao i mi.....

htjela bih tetama pokloniti nesto u znak paznje i ako zahvalnost za ove nase 4 vrticke godine, a nista mi pametno ne pada na pamet...

opce ne zna, jel to obicaj u vrticima, i ne bih ih htjela dovesti u nezgodnu situaciju...

kako vi, imate li iskustva s ovim?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo skupili medju sobom novce i kupili poklone tetama (nausnice i okvire za slike - na zavrsnoj slikali svu djecu zajedno za sliku za doticne okvire )
    ajme, sutra su zadnji dan zajedno (tete idu na godisnji iduci tjedan, a vecina djece se ispisuje), bit ce suza

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mi8 smo isto ovaj tjedan imali završnu priredbu. njih je 4 predškolarca u grupi, tete su im za svakog ispjevale posebnu pjesmicu, ja sam se rasplakala, juraju su pune oči bile suza, teta se rasplakala.
    no, dobro, malo plakanja - nostalgije nikome ne škodi.

tetama smo skupili novce (samo nas 4 roditelja školaraca - 400 kn), kupili smo im cvijeće, i keramičke unikatne lampe. na čestitku smo im napisale isto pjesmicu (gdje smo opisali kako im je bilo lijepo u vrtiću, kako jedna teta super crta, druga super pjeva i tako sve u tom stilu - kad smo krenuli smišljati, rime su same "padale" kao od šale, a najbolje ideje su došle od djece), bojim se male umjetničke vrijednosti, ali velike emocionalne - jedna i druga su bile oduševljene i rekle su kako ovako lijepi poklon nikad nisu dobile.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja je išla u vrtić 3 godine i svake godine smo skupljali novce za poklon za tete. A zadnje godine su dobile zlatne ogrlice. Naša djeca su bila s istim tetama sve tri godine, pa je tu bila čvrsta veza.
    Poklon smo im dale na završnoj svečanosti. Većina djece nakon toga više nije ni išla u vrtić.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo isto u vrtiću skupili novčeke (odlazi nas 15).Skupili smo oko 1500 kn. Tako smo svakoj dale bon u "Algoritmu" od 600 kn i buket cvijeća.Prošli tjedan o imali završnu priredbu i tada im to predali.Ostale su i iznenađene i šokirane,a naravno da je bilo i suzica.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni je uvijek prekrasno kad se svi roditelji organiziraju i nešto zajedno poklone. Znači da su se organizirali, smišljali zajedno...
    Jedne godine smo kolegica i ja dobile majice na koje su sva djeca potpisala i drvo života. Prekrasno.
    Ideja je i majica sa natpisom npr. Moja teta je najbolja ili takva neka fora. Mene bi to rasplakalo i ne bi više ništa trebala.
    Jedne godine sam dobila i diplomu za najbolju tetu 8) . Sve su to fore koje nas sentimentalce uništavaju.
    Ako se organiziraju svi roditelji možete tete za nagradu poslati na wellnes vikend. Čak sam čula i tjedan u Parizu, ali to je fakat maaalo previše.
    U svakom slučaju znak pažnje ne može nikoga dovesti u neugodnu situaciju

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ako kupujete sami, onda je dovoljna neka sitnica poput npr. biljke u tegli , a najbolje je kad se skupi više roditelja, jer svatko da manji iznos a kupi se nešto konkretnije...
    npr. poklon bonovi mi se čine idealnima... ( za masažu, knjigu, parfumeriju...)

a najljepši pokloni su oni kad uz neku materijalnu sitnicu dodate koju pjesmicu, crtež, figuricu koju ste napravili s djetetom, jer to je od neprocjenjive vrijednosti

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    mi8 smo isto ovaj tjedan imali završnu priredbu. njih je 4 predškolarca u grupi, tete su im za svakog ispjevale posebnu pjesmicu, ja sam se rasplakala, juraju su pune oči bile suza, teta se rasplakala.
    no, dobro, malo plakanja - nostalgije nikome ne škodi.

tetama smo skupili novce (samo nas 4 roditelja školaraca - 400 kn), kupili smo im cvijeće, i keramičke unikatne lampe. na čestitku smo im napisale isto pjesmicu (gdje smo opisali kako im je bilo lijepo u vrtiću, kako jedna teta super crta, druga super pjeva i tako sve u tom stilu - kad smo krenuli smišljati, rime su same "padale" kao od šale, a najbolje ideje su došle od djece), bojim se male umjetničke vrijednosti, ali velike emocionalne - jedna i druga su bile oduševljene i rekle su kako ovako lijepi poklon nikad nisu dobile.
    prekrasno

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zrinka, budi bez brige, znak pažnje nikoga neće dovesti u neugodan položaj, a tetama će biti jako drago! Moja Ema je školarka i već drugu godinu je izrazila želju da kupimo nešto učiteljici za kraj jer se nitko drugi nije sjetio. Učiteljica presretna, Ema isto! Tako će sigurno biti i tetama. A tetama smo na kraju njenog vrtićkog staža isto kupile kolektivni poklon. Bile su baš ugodno iznenađene.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pošto kod nas ista teta vodi grupu od mališa pa do polaska u školu
    običaj je već godinama skupiti novce i nešto pokloniti
    našoj uči smo ove godine darovali zlatnu narukvicu i naušnice (jer ona stvarno voli zlato) i ukrasnu biljku super neobično zamotanu
    ostalim tetama a i kuharici smo poklonili po lončanicu isto ih je
    naša cvjećarka super efektno zamotala
    naravno bila je i završna priredba i suzice roditelja,tete .......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •