Možda sam trebala pisati o ovome na već otvorenom topicu, ali trebam hitni odgovor: jučer sam se išla izdojiti i prije par dana, jer mali kriči pa da vidim da li je gladan: u svakon slučaju moje dojke jedva da su otpustile 2o ml i to teškom mukom, danas je bilo nešto bolje, dala sam malom da doji i ostatak izdojila. Tu je bilo 2o -ak ml. Mlazovi koji idu iz moje cike su tanki, ide jedan -dva, najviše njih par, a tanki...ajme jel to ok?

Odgovori s citatom
), sigurna sam da bi zavrsili na adaptiranom... A gle, izdojit se nikad nisam mogla.. A mali sisa vec vise od 2 godine!!! I iz tog razloga, apsolutno nista se ne moze nauciti o kolicini mlijeka koju mama ima na osnovu izdajanja.
Opustila sam se, nisam nista radila osim dojila - prihvatila sam da mi dijete nije jedno od onih koji doji svaka 3 sata, i pustila ga doji koliko hoce i kad hoce. I s vremenom smo dosli i do toga.... I dosli smo i do reda i rasporeda, ali to je bilo kad je on bio spreman, a ne onda kad sam ja ili okolina mislili da bi on trebao biti spreman. I sta da ti kazem, bio je jedna jako vesela i sretna beba, vrlo otvoren ka svima, svi su se cudili kak je tako vesel i svima hoce ici - pa kako ne bi bio, kad su mu osnovne potrebe uvijek bile zadovoljene 100%...
Pa bi onda ona rekla "joj jucer smo odgledali par filmova, jeli kokice, a B. sisao cijelo vrijeme" A kad su narasli klinci, kaze ona meni jednom "joj, di su ona vremena kad sam mogla odgledati film na miru dok on sisa
"
- pogledaj neki dobar film, procitaj knjigu... Probaj se opustiti i gledati to s pozitivne strane..
cajni smajlic koji se znoji od jada i muke:
S oko tri mjeseca on ce poceti upoznavati svijet oko sebe i tebi ce zasigurno tada poceti bivati lakse, jer sika vise nece biti apsolutni centar svijeta.