prelijepa curica, odlicne fotke![]()
brisem slike iz postova, ostavljam linkove, u skladu s pravilima foruma
eeeee, ovo je nešto za našu mukicu i izdavaštvo!
klikla na album i ostala :shock:
svaka cast
mislim da jednom davno sam vidjela ove tvoje fotke
i odlicne su!
nemam komentar, bravo!
a curica je preljepa![]()
![]()
Wow, genijalno....
Moram ovo pokazati mm, biti će oduševljen, on obožava fotografije, mogao bi ga naučiti koji trik.![]()
predivno!![]()
i ja mislim da sam vec vidila tvoje fotke, stvarno su predivne! svaka cast!
Tako lijepe slike tvoje curice a nemaš avatar. :shock:
Koji aparat imaš? Please reci, ako nije tajna. Moram ga kupiti mm za rođendan. Ajme, čini mi se da dođe masu love, bar po ovim predivnim slikama.
thanx svima!![]()
Evo, i avatar je u funkciji sad.![]()
Da, moguce da su neki vec vidjeli slike jer sam prije otprilike pola godine stavio ovdje link na tu svoju galeriju s fotkama.
Fotic je Nikon D200, al nije toliko niti poanta u foticu koliko u objektivima koji se na njega stavljaju. Uglavnom, jako skup sport. Kad se Vida rodila prije 3 godine nisam bas bio zadovoljan s njenim fotkama, tako da nakon godinu dana odlucih investirati pozamasnu svotu u malo bolju opremu u koju dosad ulupah cca 30.000kn :shock: Znam da to zvuci mozda i pomalo suludo, ali meni su takve uspomene vrijedne svake ulozene kune, tako da jos ni sada ne vidim kraj ulaganjima u bolju fotografsku opremu.![]()
Ak je neko stvarno ozbiljno zainteresiran mislim da bih cak razmislio i o prodaji ovog svog super ocuvanog fotica u svrhu kupnje novog i jos boljeg. 8)
Preprepreprekrasne slike, i preslatka curica.![]()
prekrasne slike
i predivna djevojčica Vida![]()
a gdje se nauči ovak fotkati![]()
još jednom, predivno![]()
Svaka cast za te slike!
A devojcica je divna. Ima i prelepo ime.
Pozdrav i sve najbolje!
Pregledala svih 101 i ostala :shock: neznam na sta vise, na preljepu djevojcicu i mamu ili na kvalitetu fotki.![]()
S obzirom da si toliko love stuko na opremu, iskreno da ti kazem vrijedilo je svakog kunica jer su mi ovo naj naj fotke koje sam ikad vidjela ovdje na forumu.
s obzirom da dolazim za hr sutra, gdje zivis da dodjem da mi poslikas klince i jos bi ti i platila![]()
Stvarno genijalno![]()
Predivno...![]()
Krasna curica, kvalitetan fotograf, vrhunski osjećaj za trenutak 8)
Jednom rječju odlično! Bravo!
p.s. Kad razmisliš o prodaji opreme, javi se na pp!