Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Rijeka - porod u vodi besplatan?

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno Rijeka - porod u vodi besplatan?

Zvala sam neki dan rodiliste u Rijeci i ugodno me iznenadila informacija da je porod u vodi navodno sad besplatan (2003. sam ga uz prisustvo supruga platila cca 1 000 kn, sto su rekli da im pokriva troskove dezinfekcije kade i promjene cijevi). Zato mi je sad malo teze povjerovati da je stvarno besplatno!
    Ima neka friska pacijentica iz Rijeke (Ifi?) da potvrdi ou informaciju?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Istina, besplatno je, pokriva Hzzo, čini mi se samo (neka me netko ispravi ako griješim) da bi na uputnici od doca trebalo pisati da je porod u vodi.

Početno

e ovo ja zovem dobrom vijesti!!!

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

porod u vodi je besplatan, ali ako zelite partnera na porodu, on ce morat izbrojat 300 kunica, navodno za sterilnu odjecu ...

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Platila bi ja njima i vise (dobro, ne bas sad 1 300 E ko u Postojni, to mi je ipak malo too much sada), samo da se malo bolje opreme potrosnim materijalom.
    Npr. da bude wc papira i zarulje u wc-u u trudnickoj ambulanti (toga npr. na Svetom Duhu nikad nije falilo), da me poslije ctg-a na pregledu imaju s cime obrisati, da ima vise od jedna cista plahta dnevno po trudnici itd. (no dobro, nadam se da se to tijekom prosle dvije godine mozda i poboljsalo). :/

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo, ja rodila prije mjesec dana i besplatno je, plaćaš samo prisustvo partnera na porodu. WC papira nema ni u apartmanu koji plaćaš 400kn dnevno, a u trudničkoj ambulanti ne samo da nema WC papira, nego se ni vrata WC-a ne daju zatvoriti.

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kad sam ja tam bila na pregledima, to kaj se vrata ne daju zatvoriti je bila zapravo dobra stvar jer u zahodu nije bilo zarulje, pa ak si ih i zatvorila sjedila bi u potpunom mraku!
    Znaci, sad kad dolazim na pregled trebam se oboruzati wc papirom, papirnatim rucnicima, a mozda i ponijeti koju zarulju i kakvu staru kvaku od doma, mozda par plahti itd. pa da bar nekom poslije mene bude bolje!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj daphne prvotno napisa
    e ovo ja zovem dobrom vijesti!!!
    Daphe, jel se ti to spremas za porod u vodi?
    Nakon 4 poroda neces Puli ostati vjerna?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nama su na tečaju u Riječkom rodilištu rekli da ne trebamo nositi ni toaletni ni ništa, da sve imaju!Dobro da sam pročitala kod vas da treba jer svaki tren trebam ići (termin 29.04.)

Nadam se samo da ni druge stvari izrečene na tečaju nisu poluistinite....

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Evo, ja rodila prije mjesec dana i besplatno je, plaćaš samo prisustvo partnera na porodu. WC papira nema ni u apartmanu koji plaćaš 400kn dnevno, a u trudničkoj ambulanti ne samo da nema WC papira, nego se ni vrata WC-a ne daju zatvoriti.

Čestitam!

Bacila sam pogled na fotke: beba se i smije i plače i zijeva, baš krasno!

Ja ću roditi ovih dana isto u Riječkom, pa me zanima kakva su ti iskustva, da li si zadovoljna sa babicama i doktorima?
    Jesi se puno mučila?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj rene prvotno napisa
    Ja ću roditi ovih dana isto u Riječkom, pa me zanima kakva su ti iskustva, da li si zadovoljna sa babicama i doktorima?
    Jesi se puno mučila?
    Imaš moju priču na "Priče s poroda", ali ukratko - sa sestrom Andreom koja me porađala sam jako, jako zadovoljna, bez nje bih vjerojatno odustala od prirodnog poroda! Doktori su malo "tvrđi", ali nisam imala stvarno negativnih iskustava - čak mi se dr. Frančišković ispričao nakon pregleda zbog bolne amnioskopije (rijetkost kod hrv. ginekologa).
    Najteži dio poroda mi je bio dok sam čekala na stolu zbog CTGa (a sestri završila smjena i otišla, a da nije obavijestila novu smjenu da sam ja na stolu s prikopčanim CTGom) i dok su mi radili gin. preglede tokom trudova. Taj me dio toliko iscrpio da sam htjela odustati i uzeti epiduralnu. Sam zadnji dio poroda je donekle bolan i težak, ali sam imala osjećaj da sam upala u neko posebno stanje svijesti gdje mi je jedini fokus bio na bebi - puno stvari se uopće ne sjećam, već mi ih je MM ispričao nakon poroda!

Samo hrabro, držim fige da ti bude divno iskustvo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •