wannabe prvotno napisa
didicro prvotno napisa
wannabe imaš svoje dijete i još želiš jedno putem anonimnog donora? :?
Mislim da bi mi koje smo na MPO bile presretne da imamo jedno, jedino dijete....
super.. bas sam si mislila da ovdje necu nailaziti na te primitivne predrasude cije je dijete i to...
da, zelim dijete.
wannabe, moras shvatiti da si dosla na podforum gdje su zene koje zude za majcinstvom, odnosno parovi koji prolaze jako puno muka da dobiju svoje dijete.
neki se, zbog dijagnoze, odlucuju za donirani genetski materijal jer nemaju drugog izbora, nikakvog drugog nacina za ostvariti roditeljstvo.
ti si imala srecu postati majkom
zato mozda previse ocekujes od nekih cura ovdje ako zelis potpunu podrsku - ja bih prva, da sam kojim slucajem na tvom mjestu, bila presretna zbog svoje kceri i zivot posvetila njenom odgoju, nekako mi se ne cini da bih i sebe i nju podvrgla teretu koji MPO nosi sa sobom, da ne pominjem zivot samohrane majke dvoje djece.
naravno, svako bi od nas postupio onako kako misli da je najbolje, onako kako zeli, zato shvati da ces dobiti razlicite reakcije - osjetljiva su to pitanja.
mislim da ovdje neces naici na osudu zbog odluke da izabres opciju anonimnog donora sperme, ali pokusaj shvatiti da bi sve mi bile presretne jednom postati majke, ono sto ti vec jesi