-
genetsko savjetovanje
veliiiikiiii pozdrav svima. ja sam vec neko vrijeme na forumu, prije sam bila cesce, sada rjedje! malo sam trazila po forumu, ali nikako da nadjem neke stvari koje me interesiraju i jako muce, pa se unaprijed ispricavam ukoliko sam nepotrebno otvorila novu temu.
imala sam dva missed-a u 2006-toj. nakon drugog spontanog, dobila sam uputnice za LAC, testove koagulogram (valjda sam dobro napisala), hormone štitnjace i progesteron, te za genetsko savjetovanje.
LAC mi je negativan, testovi koagulacije su u redu, sada cekam 10 dana za nalaze hormona u vinogradskoj i cekam veljacu za vadjenje krvi na genetici.
ono sto mene muci ili bih se htjela izjadati ili samo da sebi olaksam jer sam jucer bila na rebru kod profesora dr b, zaboravih mu cak i ime, na savjetovanju. bila sam kod njega pune 3min, uzeo je nekoliko podataka o roditeljima i sestrama MM i mene, i nas dvoje, i rekao mi kako se kod nas najvjerojatnije radi o pogresci na kromosomima, jednog od nas, te kako se to ne da ispraviti i da ce nam dijete, ako uspijem odrzati trudnocu, biti mentalno i fizicki zaostalo, naravno najvjerojatnije.
uglavnom, ja se ne mogu sjetiti kako sam se ja dovezla s rebra kuci i ne mogu to izbaciti iz glave i mislim kako cu prolupati!
koliko se dugo cekaju nalazi kardiograma, sada opet tko zna da li sam dobro napisala, i da li je netko s losim kardiogramom zaista i uspio dobiti zdravo dijete.
ne sjecam se kada sam zadnji puta tako malo spavala i bila tako nesretna 
oprostite na toliko velikoj i dugoj gnjavazi.......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma