Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ljetne sportske aktivnosti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Ljetne sportske aktivnosti

Što će raditi vaša djeca dok ne krenu na more?
    Posebno me zanima što se nudi za djecu u Zagrebu od sportskih aktivnosti u poslijepodnevnim satima.
    M se prijavio na onaj besplatni tečaj engleskog jezika. Voljela bih da ima još neku aktivnost, i to sportsku za poslijepodne. Nešto lagano kao pink-ponk, badminton i sl.
    Kako ste vi organizirale vrijeme djeci preko praznika? Što se nudi?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moj ide na plivanje u prijepodnevnim satima na Utrine...može se ući uz predočenje iskanice sportskih klubova Zagreba..
    za poslijepodneva mu planiramo tečaj nekog stranog jezika (study at home), zasad ima samo zadane zadatke...plus poticanje na izvršavanje kućnih zadataka...ali ne po ovoj vrućini...
    do sad je uvijek išao na more po mjesec i pol, ali ove godine niš' od toga..zadovoljit će se sa 4 tjedna (MM iz STa, baka s exove strane iz BGn/m)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako mi je mama nedavno operirala kraljeznicu, ivar ne moze na more njoj na cuvanje i bas smo u gabuli

jos se nismo ni snasli, sa mnom je na poslu, kod frendova na igranju i tako, sugavo
    ovo na salati sto je tweetica stavila mi je preskupo, da za 600 kuna cijeli tjedan mislim: oce li se utopit, oce li izgori, oce li se utopit, oce li izgorit...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa da u cijelom Zagrebu nema organiziran nekakav ljetni boravak... Moja kolegica ovaj tjedan uzela godišnji jer joj nema tko čuvati školarca.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemojte me plašiti - ja već vidim F. sljedeće ljeto kako sjedi kod mene na poslu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

www.dangun.hr nudi neke aktivnosti sportske, nisam proucavala jer nama falatiboze ne treba, ali na prvi pogled je zvucalo prihvatljivo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh, sad sam i ja bacila pogled na stranicu, ma nevjerojatno, ali ne vidim nista o tome sto je bilo na letku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •