a ima i mojih objašnjenja i na prvoj i drugoj stranici nakon konstruktivnih kritika
a ima i mojih objašnjenja i na prvoj i drugoj stranici nakon konstruktivnih kritika
pa da to...
često se susrećem s takvim i sličnim obrascima prekoračivanja tuđih granica, pa me je zanimalo mišljenje agore
(ovo je bilo upuceno kangi) a, imas tri! ideeees! maria!!! jesi za kaaavuuuu?
:D :D :D :D :D :D :D (ovo smo kanga i ja s djecom)
da kojeg - TRI :D :D :Dpuhovi obožavaju smokve prvotno napisa
i to ovakvai ovakva
![]()
![]()
aha, skuzila si ih!puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
inace, ja ne pijem kavu, ali nema veze, srknut cu vodu iz mariine case![]()
YES !!!puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
maria, puhice
, uljepsale ste mi dan
![]()
a mene recimo zanima nešto drugo - naime, na jednom topiku sam napisala kako sam zagovornik direktnog obraćanja djetetu (naravno, bez prijetnji i sl) i neki od odgovora su bili u stilu - nikad se ne smije direktno obraćati djetetu, naročito u prisutnosti odraslih osoba.
da li se maria trebala obratiti isključivo mami - ili je pak trebala (što je i učinila, a što bi i ja učinila) upozoriti dijete?
sad kad po Ka počnem bježati a za mnom trče
:D :D :D ( mame )
:D :D :D :D :D :D :D :D ( djeca)
ode topic u kupus![]()
e da cvijeta, to je isto jedan issue koji me intrigira
Meni je ta ideja vrrrrlo neprivlacna. Pa nije dijete neciji kucni ljubimac da moras moliti vlasnika da ga disciplinira. Ja se obracam djeci.cvijeta73 prvotno napisa
brzo bi mi tebe uhvatili, nemas sanse!maria71 prvotno napisa
Meni se sviđa kako si TI maria reagirala.![]()
Bila si pristojna i fina, nisi se raspravljala, a opet stala u obranu svojih stavova (i ruže).
Ne boj sepuhovi obožavaju smokve prvotno napisa
, Maria, jedan je manje, ako ti nešto znači.
Puhice, što ti bi da ubaciš velikog Puhića u ovu družinu?
Sudeći po godištu iz potpisa, ne bi sjedio na mjestu, a kamoli trčao po Karlovcu. Ni za 100 kuna.![]()
ma povela bih ga svakako, on je od neprocjenljive vrijednosti ako se skace, jer ima sedamdeseti kusur kila! u biti, njega bih stavila da sjedi mariji71 u krilu!
ode topik u cvjetacu, karfiol i blitvu 8)
gotovo...kljuc-kljuc