Danas sam se razveselila lijepim topićem s dekolteom koji bi trebao istaknuti moje nabujale ženske atribute ali čim sam se pogledala u ogledalo, došlo mi je da se rasplačem. Lijeva dojka mi je puno veća od desne, što prije poroda i dojenje nije bio slučaj, a sad sam po prvi put vidjela kako to izgleda u uskoj majici. Zbog ragada na desnoj dojci, tjedan dana sam dojila samo na lijevu, a desnu sam izdajala i lijeva je postala dvostruko veća - bez pretjerivanja. Nastavila sam dojiti na obje, ali razlika je ostala, možda se neznatno smanjila. Sad sam opet zbog gnojne upale desne dojke 2 dana dojila samo na lijevu i razlika je još očiglednija, bez obzira što opet dojim na obje. Prijateljica mi je rekla da su njoj nakon trudnoće grudi ostale asimetrične jer je 4 puta imala mastitis na jednoj dojci. MM me zeza da ću biti kao Amazonka ako ovako nastavim s prisilnim dojenjem na jednoj dojci, a meni sve dolazi da si odmah po prestanku dojenja rezerviram termin kod dr. Glumičića ili koga već... I nemojte me utješiti riječima da će se nakon dojenja ionako objesiti i ispuhati da se razlika neće ni vidjeti.