Drage moje!
Molim vas za savjet.
Imam malu bebu 3 mjeseca i 13 dana je star,muškič naravno, dojim ga bez nadohranjivanja,dajem mu samo uz sisu vode i čaja.
Moram priznat da muku mučim sa prehranom koju moram unjet u sebe da bi on što kvalitetnije jeo.
Primjetila sam da reagira na sve i baš moram pazit šta jedem![]()
E sad dolazimo do problema-inače kaka normalno-to znači jednom na dan zlatno žutu stolicu.
Kako je on do neki dan od kako je rođen imao strašne dojenačke grčeve tada mu je stolica bila sluzna i vodenasta pa imam osječaj da je lakše izlazila, a sada kada su se grčevi smirili ne u potpunosti al 80% ona se pogusnula, sada je to počelo stvarat probleme,on nikako da se pokaka.
To je tek sad se zakompliciralo ima 15 dana,prvo nije kakao 5 dana pa sam mu morala dat čepič i jadan je izdušio,sada se ponavlja isto 3 dana nije kakao,a ja mu ne želim opet dat ćepič.
Čitala sam da banana zatvara nju sam znala koji puta pojest pa sam misla da nije od tog,jer stvarno pazim šta jedem.
Ima li ko šta za reč da nam pomogne jer vidim da ga to muči i boli,jako je nemiran i boli ga prđenje.
anchie76 editirala naslov da bi bilo jasnije o cemu se radi i premjestila na dojenje