-
Upomoć, jedna dojka buja druga štrajka
Pomozite, imam jedan glupi problem. Naime lijeva mi je cica vidljivo veća od desne. Ta veća je i punija mlijeka, to vidim kad izdajam jer iz nje bez problema izdojim 80 ml, a iz desne često niti 20 ml.
Trudim se dojiti što više na desnoj, i to posebno ponoći ali čini se da nema pomoći. Svakim danom je stanje sve gore. Što da radim, postajem sve asimetričnija :shock:
Inače imam 2 bebe i dajem im naizmjenično i jednu i drugu...
-
-
Ja sam imala sličnu situaciju dok sam se izdajala. Isto bih obično iz lijeve mogla izdojiti po 60 - 80 ml, a iz desne 20. Mislim da je to bilo zbog toga što sam dešnjak, pa sam ipak efiksnije izdajala lijevu stranu.
Srećom to je bilo zimi pa nije smetala razlika u veličini. Sunčica je počela sama sisati s 3 mjeseca i tad se polako izgubila razlika, sad su mi dojke iste veličine. (puno prevelike za kupaći ali su barem iste
)
Probajte više raditi na "pogonu" one dojke koja je manja. Držim fige da će vam se se situacija ipak uravnotežiti s vremenom.
-
ako te sad smeta razlika, stavi 2 ona jastučića u grudnjak
a druge pomoći nema, nego više davati manju, da se poveća proizvodnja, a manje veću (paziti da ne dođe do zastoja mlijeka).
a i za to je potrebno neko vrijeme, koji 1/2 do tjedan dana.
koliko su bebe stare?
one mogu različito sisati, jedna jače, druga slabije
jednom kad se ustanovi ponuda/potražnja sve se poravna i cice znaju omekšati, pa mame misle da imaju manje mlijeka.
-
-
te kvrge masiraj i daj bebačima da podudaju.
i da, sve vremenom će se sve ustaliti i izjednačiti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma