od kada je novi izgled foruma svaki put kad hoću na forum traži mi da se logiram, mada svaki put kliknem na logiraj me automatski
i ako sam na forumu, a neko vrijeme neaktivna, samo me "izbaci" i opet traži logiranje
zašto?
od kada je novi izgled foruma svaki put kad hoću na forum traži mi da se logiram, mada svaki put kliknem na logiraj me automatski
i ako sam na forumu, a neko vrijeme neaktivna, samo me "izbaci" i opet traži logiranje
zašto?
i meni to radi, možda nas ne voli ?![]()
xaleksandra70vanja prvotno napisa
jos jedna sa istim problemom.
meni se popravilo
radi kao prije
ne hiće me van i automatski me logira
proradilo mi posle brisanja kukija!
mene bi i prije i sad sa novim skinom cesto odlogira sam. :/
ne kuzim ni ja zasto.
i najveca tlaka mi je kad mi nestanu topici od mog posljednjeg posjeta![]()
Prijavak, i ja imam isti problem, Uvijek me traži ulogiravanje iako označim "logiraj automatski". Svaki put. Od promjene skina.djuma prvotno napisa
Meni svaki put trazi logiranje 2 puta.. prvi kao da ignorise.. i onda kada se logiram drugi, obrise mi sve one crvene teme koje nisam procitala pa nemam pojma sta sam procitala a sta ne..
jeste probale zatvoriti prozor, obrisati cookies, temporary internet files pa ponovo otvoriti forum i logirati se?
Za ovo je rješenje u tome da se ne logiraš preko "Login" nego klikneš na "Privatne poruke" pa kad upišeš username, pass, klikneš na "Početna" i onda "pogledaj postove..."...Gombica prvotno napisa
od jucer se opet moran svaki put ponovno ulogirati? zasto?
niko nista? nije valjda da se samo meni dogadja?
jos uvijek se svaki put moram ponovno ulogirati :?
I ja sam se od jučer trebalasto puta logirati, ali nakon što sam izbrisala kukije- sve po starom :D
Ja pobrisala cookies i temporary internet files i sad šljaka, a imala sam isti problem.
THX ms. ivy![]()
joše jedan Xkahna prvotno napisa