Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Odlazak tati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Odlazak tati

Ima li netko konkretnu informaciju kad maloljetno dijete ima zakonsko pravo reći da ne zali ici preko vikenda kod oca?Djeca su stara 16 i 13 god.Ima li netko konkretno iskustvo?Hvala

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja mislim da su mene pitali kad sam imala 12 godina. Ali to je bilo prije 15 godina... ufff... :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i meni ta brojka 12 ostala u glavi...
    al isto od davnih dana...

nadam se da ce ti se javiti netko ko zna tocno...

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Neću ti odgovoriti u duhu u kojem želiš,ali barem da se snađeš...Djeca u tim godinama imaju pravo reći da ne žele k ocu za vikend,ali tako dugo dok je pravomoćna sudska odluka u kojoj je određeno pravo oca da viđa djecu u točno određenom terminu isti ima pravo od suda tražiti poštovanje takve odluke,pa makar i prisilnim dovođenjem uz pomoć policije. Znam da zvuči rigorozno,ali neki i tome moraju pribjeći kad im djeca godinama sličnim djeci iz tvog pitanja ne dolaze jer ih je sram zbog toga što su provalili u videoteku,što su kod brižne majke u tegli s afričkom ljubicom pelcali marihuanu,a tata je to saznao tek kad je već reagirao sud....Razmisli što radiš prije svake odluke,nisu djeca samo majčina i nije uvijek najbolje ne kontaktirati s ocem,bez obzira što djeca u tom trenu osjećala! Kod nas je funkcioniralo da poštovana nazove MMa,ispriča što su sve dečki zabrljali prošla dva tjedna,rasplače se kako nju ništ ne slušaju pa nek im on nešto veli...I naravno,ispalo je da oni dolaze k nama na dva dana špotancije...a majka im je od ponedjeljka do petka opet bila najbolja prijateljica,mila i draga...Ne velim da je tvoja situacija slična ili ista,samo,molim te,razmisli prije svega...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •