...danas oko 19 h dečkića 3850 g i 52 cm.
Čestitam od srca sretnim roditeljima :D :D , a malenom sunašcu želim svu sreću svijeta!
...danas oko 19 h dečkića 3850 g i 52 cm.
Čestitam od srca sretnim roditeljima :D :D , a malenom sunašcu želim svu sreću svijeta!
Cestitam sretnim roditeljima iz, a malom pisulincu zelim svu srecu ovog svjeta
![]()
Čestitam ,![]()
!
:D![]()
Cestitam roditeljima,a malom andjelu velika dobrodoslica :D :D :D
Čestitam sretnim roditeljima :D :D :D :D :D
Cestitam od![]()
kikic :D iskreno čestitam na malom![]()
Malo sam se iznenadila, činilo mi se da si zatrudnila neki dan... vrijeme stvrno leti!
Čestitke odsretnoj obitelji na prinovi :D
:D
eto i ti si docekala svoje zlato. Jos jednom iskrene cestitke, i kako rekoh nek je decko ziv i zdrav i neka "maltretira" mamu![]()
čestitam od![]()
čestitam draga na malom dečkići :D , i tati naravno
:D cestitam od![]()
Bravo, Kikic :D
Decko, dobro nam dosao i veselo rastao![]()
![]()
![]()
:D![]()
čestitam :D
Evo da se javim na kratko.
Dosli smo jučer iz bolnice, malecki je prekrasan, tata zaljubljen u svoju bebu ali imamo poteškoća s dojenjem, uvučene bradavice a mama taaaako želi dojiti pa se pokušavamo izdajati, pa vas molim iskustva vaša
Inače porod je bio težak ali sve se zaboravi kad se vidi svoje zlato.
Cure želim vam ovaj osjećaj od srca, vama koje čekate.
Pusa svima!
Evo jos jednom da cestitam i posaljem puse mami i sineku, tati cestitkekikic prvotno napisa
sto se uvucenih bradavica i dojenja tice, to nece biti prepreka uspjesnom dojenju, a moj ti je savjet da nazoves SOS telefon, savjetnice ce ti najbolje pomoci:
SOS telefon za dojenje:
01 61 77 520
091 22 77 220
Javi kako ide i ljubi miseka!![]()
Juuuuuuupi već ste doma :D :D
A za dojenje ili nazovi na tel ili odi na "poteškoće s dojenjem" pa priupitaj.
Ja ih znam dosta s uvučenim bradavicama koje uspješno doje!
Ljubi svoje zlato!
![]()
cestitam :D :D :D :D :D
Čestitam od srca :D
Ne znam baš za uvučene bradavice...ja imam male bradavice, pa sam imala problema kako dijete naviknut.. A izdajanje naravno. Naizdajala sam se već za dva života. Mlijeka k'o u priči. Ne znam da li su ti baš uvučene... Imaš od (kršitelj koda)a za kupit ono za izvlačenje bradavica... Ja sam malo na izdajalicu izvukla bradavicu, pa dala malom. Sad samo malo postišćem s prstima i ide bez bada. I dijete se već naviklo.kikic prvotno napisa
Sretno![]()