Evo, mene zanima jedna stvar, naime, čujem u parku starije žene kako pričaju, ja ovu čuvam za 2000 kn, i sl. pa drugu vidim sa dvoje manje djece, a prošle god. je bila sa nekim drugim bebačem. No, da skratim, ona priča: dok je ona spavala ( mlađa beba ) , sa starijom smo se igrali gradova i država, pa smo papali, pa smo išli u park, ( naravno predpostavljam da je ona i kuhala), itd. Ja kada je mali doma stalno se igram, on hoće da sjednem na pod, meni je to teško , jer sam trudna, , tako kada je bolestan i oko 2 tjedna doma, ja jedva čekam da ode u vrtić i da se ja odmorim , recite jel to normalno? Ispada da su babe od 60 god. bolje od vlastite mame??? :? jel to normalno??? :? :?

Odgovori s citatom
, jesi ti mama iz posta ili neka mama iz parka?
i "dizati" je ranije, ali neće biti sa njom cca 10 sati dnevno, već upola manje. sve ovo napisano možda i nije ot, ali samo tako mogu reći da je biti (dobar)roditelj kad sam sebi nisi na 1.mjestu, kad xy puta radiš stvari koje inače ne bi samo da ugodiš svojem djetetu, pomogneš mu iako ti čak i zdravlje nije baš najbolje.