-
Pa da, kukichu su uglavnom isfurali makrobiotičari, što je zapravo tužno. Jedno od načela makrobiotike je koristiti lokalnu hranu, a jako brzo kao makrobiotičar-početnik shvatiš da osim vode česmovače sve ostalo dolazi zapakirano u vrećicama iz Japana i jako puno košta.
Najbliži nasadi čaja su u Gruziji, a i tamo imaju tradiciju zelenog čaja. Zapravo me čudi da nitko kod nas nije pokušao uzgoj obzirom da ima mogućnosti, recimo u Istri.
Alge bi se sigurno našle i u Jadranu, obzirom da recimo dulse dolaze iz Francuske, naše dulse bi bile "ekološke".
Dakle, mogućnosti postoje, samo se bojim da bi se i tada puno bolje prodavale vrećice iz Japana nego friško i domaće uzgojeno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma