na žitnjaku isto daju isprobavat. neki put traže da im osatviš nešto novaca pa odeš isprobati pa ako paše kupiš ako ne paše vrate polog, itd.
autosjedalice se mogu reklamirati i nakon kupnje, samo je problem, što onda trebaš kupiti drugu u istom dućanu što može biti problem ako ti ostali izbor ne paše. ako isprobaš prije kupnje i onda odlučiš, to je iapk druga pričaivana zg prvotno napisa
kaj ja znam, meni kod njih AS nisu koma, često izbor dizajna koji imaju u ponudi je malo onak, ali to više-manje. kad kupiš AS onda te pitaju jel hjoćeš da ti ju stave u njen originalni najlon.ivana zg prvotno napisa
zapravo ne možemo znati što se događa sa as do bilo kojeg dućana. putuju od ko zna kud i ko zna kojim putem. moramo ići sa pretpostavkom da sa svom robom postupaju u skladu sa nekakvim uputama proizvođača. nije na odmet pregledati autosjedalicu prije nego je platiš, u kojem god dućanu
za TL bi ti više napomenula da posebno paziš da dobiješ odgovarajuće upute na našem jeziku. tu često zbraljave i treba im napomenuti

Odgovori s citatom