na žitnjaku isto daju isprobavat. neki put traže da im osatviš nešto novaca pa odeš isprobati pa ako paše kupiš ako ne paše vrate polog, itd.

Citiraj ivana zg prvotno napisa
kako to da se ne mogu reklamirati
autosjedalice se mogu reklamirati i nakon kupnje, samo je problem, što onda trebaš kupiti drugu u istom dućanu što može biti problem ako ti ostali izbor ne paše. ako isprobaš prije kupnje i onda odlučiš, to je iapk druga priča

Citiraj ivana zg prvotno napisa
Ima li koji dućan osim TL, jer kod njih su sjedalice koma, kao da su korištene, nemaju ih na skladištu, sve pohabane, bez najlona, tko mi garantira da u transportu nisu oštećene ili u dućanu
kaj ja znam, meni kod njih AS nisu koma, često izbor dizajna koji imaju u ponudi je malo onak, ali to više-manje. kad kupiš AS onda te pitaju jel hjoćeš da ti ju stave u njen originalni najlon.
zapravo ne možemo znati što se događa sa as do bilo kojeg dućana. putuju od ko zna kud i ko zna kojim putem. moramo ići sa pretpostavkom da sa svom robom postupaju u skladu sa nekakvim uputama proizvođača. nije na odmet pregledati autosjedalicu prije nego je platiš, u kojem god dućanu

za TL bi ti više napomenula da posebno paziš da dobiješ odgovarajuće upute na našem jeziku. tu često zbraljave i treba im napomenuti