naslov sve govori
al svejedno mislim da cu ic sutra vadit betu iako nema smisla![]()
naslov sve govori
al svejedno mislim da cu ic sutra vadit betu iako nema smisla![]()
Draga.....izvadi sutra betu a ako i ona bude negativna, glavu gore i kreni putem buducih planova koji te svakako kad-tad dovode do![]()
SRETNO!!
...i ne tuguj previse jer sreca je na samom pragu...![]()
o draga regi neznam sama šta da ti kažem
s tobom tako mi je žao ali drži se već će mo mi nekako doći do svog
![]()
regi draga, u ovom ti trenutku mogu samo ponuditi prijateljskii zaželjeti da slijedeći postupak rezultira bebačem...
![]()
![]()
![]()
O Regi! Znam da nema načina da te sad utješim pa ti samo želim što brži oporavak! Znaš da smo uz tebe.![]()
Regi draga,tek sad sam vidjela, tako mi je žao, joj, pravo mi je žao. Biće, ako Bog da drugi put
Ne znam šta da kažem, stvarno
![]()
zao mi je strasno....strasno mi je zao
![]()
draga regina78, budi uvjerena da ces i ti biti jedna od onih koja je ugledala plusic, sve sto ti terba za to je neizmjerna snaga i volja a svakim neuspjehom toga je sve vise.....zato glavu gore, sve blize si svojoj sreci!
![]()
Regi![]()
,odmori se sad malo od svega,bit će bingo kad se budeš najmanje nadala,nije ovo kraj!!!!
O Regi,![]()
jako mi je žao.
![]()
Ne znam te čak ni ohrabriti, ne znam ni sebe, mrzim ovo.
Jer znam da što god ti rekla, neće biti dovoljno da te utješim... ali znaš i sama da za par dana sve prođe i mi shvatimo da imamo snage za dalje,
sve će biti u redu.
Grlim te puno, puno.
![]()
PS: Ipak,djelić mene gaji nadu za betu sutra, znaš da je sve moguće.
![]()
Regina to mi je vrlo poznat osecaj![]()
![]()
![]()
Za par dana ce svet opet biti u redu i zemlja ce opet poceti da se okrece..
Ne daj se![]()
Žao mi je, znam kako se osjećaš, sutra će već biti bolje, drži se![]()
Draga regina jako mi je žaoNo i sama znaš, beta je beta, a ako i ona sutra kaže ništa, odtuj i u nove pobjede. Nema ti druge. Drž se.
regi![]()
![]()
![]()
tocno znam kak se osecas. ja sam plakala evo vec dva dana.a upravo sam ti poslal vibrice na odbrojavanju...al sta cemo moramo biti hrabre , bar tako kazu .kako ? samo mi znamo.
žao mi je![]()
možda te ß iznenadi, treba biti pozitivan iako iz iskustva znam da to nije uvijek jednostavno
šaljem ti veliki virtualni![]()
žao mi je......najgore mi je napisati par slova na ovakve teme....nikad ne znam što je najpametnije reći-ali jedno sigurno jeste----moramo ići dalje....ali tek nakon urađene bete...
evo me, malo bolje al opet koma, upravo dala krv za betu i iza 12h rezultat iako ga vec znam
al odma jucer nakon sta sam saznala rezultat rove se misli kako dalje, svasta smislila jedino neznam kako docekat 12mj jer ovaj put cu cekat 6mj a ne kao prosli put 3mj
jucer mi M kupia laptop da me utjesi malo, jer ga vec dugo zelim, al bezuspjesno, na kasi plakala umisto da se radujem
hvala cure na svemu, bez vas bi bilo puno teze![]()
regina jako mi je žao, ali odmah ~~~~~~ za + u prvom narednom postupku.
regina draga![]()
rebeca samo sam radila test, M jos nije dosla (trebala bi danas) a betu cekam
Regi, javi nam rezultate bete pliz.![]()
Iva77 jesi li zvala dr.Reša vezano za histološki
moja beta 0,2 al znala sam pa me nije sokiralo... zivot ide dalje, iako ne u ocekivanom smjeru... ma bit ce bolje