regina78drži se draga
![]()
Ah Ređi, žao mi je, ali bit će bolje, sigurno će uspjeti na zimu!![]()
regi a zasto cekati 6 mjeseci ja sam pitala doc. on je rekao da 3 Menge su dovolni da se oranizam otrezni od stimulacije tak da ja planiram preskociti prirodni a i doc. mi nije savetovao. ako bog da planiram ponovo raditi u septemvru. videcemo ....![]()
![]()
odmaraj ovo ljeto,uzivaj u ostale stvari i onda kad budemo spremni idemo po BEBICE :D :D :D
lila_mk mislim da je ipak 6 mjeseci. U ovom slučaju je potrebno misliti i na sebe i svoje zdravlje. Nije potrebno riskirati, pametnije je pričekati koji mjesec, a u međuvremenu tko može ide na prirodne![]()
Regi, biće ako Bog da slijedeći put![]()
regina, 12 mj ce brzo doci.Vidjet ces da ce sljedeci put biti pravi Bozicni poklon.
A šta da kažem osim da ti želim brzi oporavak....baš mi je žao..,razumimo te!!!
lila_mk i ja sam prvi put cekala 3mj jer mi doc dozvolia al ovaj put mislim da nije pametno, radje cu pricekat bar 5mju planu u 11mj tako da do bozica znam rezultat
koliko god me to boli najvise, to cekanje, necu ipak da sta zeznem pa da na kraju jos teze dodjem do svog![]()
al cvrsta odluka je pala, sljedeci put idem negdi drugdi, vjerojatno u prag i tamo odradit jos jednu zadnju biopsiju te ako nema nista samo nastavit sa donatorom jer ja vise jednostavno ne mogu cekat i nadat se necem sta je mozda nedostizno, ma ja jos uvijek u depri pa ovako govorim...
regina78![]()
Normalno je da si u depri koji dan. Drz' se. Proc ce taj crnjak. Znas kako kazu, strpljen - spasen. Ide ljeto, odmori se, iskupaj, pa u nove pobjede.
regina78![]()
i ja čekam 12 mj, ali pokušavam što manje misliti o tome, jer ništa se neće promijeniti ako se ja nerviram. razumijem te i u trenucima je stvarno teško zato ti šaljem jednu veliku![]()
Regina78![]()