Ma da, knjižnice su super. Ja se još rado sjećam tvrdih jastuka za sjednje i prekapanje po kutijama sa slikovnicama iz svojeg djetinjstva.
Pregledala sam ja dobro okolicu, jer mi je to važno, a stalno je žurba s ostavljanjem i skupljanjem u vrtić. I zapravo nije tako dramatično daleko, samo moram preko velikih cesta ići za obje koje su mi najbliže (1,5 do 2 km), a onda se još moramo i vratiti. 3-4 km mi možemo biciklima, samo da ima skroz biciklistička staza i da nema tih velikih cesta. Čak do ove bliže ima barem 60% dobra biciklistička, al mi je to svejedno stresno. Al evo, sad sam se opet malo podigla da pokušam.
Al ja malo kupujem, a dosta knjiga je takvih da moramo ispočetka i ispočetka. Kako je on kasno došao, cijela porodica nas daruje stalno, a i jedna forumašica čitalica nam je oplemenila kolekciju nedavno
Evo ova naprimjer. Ta opisuje u detalje svašta, npr. cijeli probavni sustav, pa kako se uzgajaju koje biljke, kakav je korijen kod krumpira, a kakav kod paradajza i sl. Na puuuno stranica s jako informativnim tekstom. To nije za uspavljivanje. Al s velikim žarom prati, a mi se mučimo s njemačkim za te biljne riječi tipa gomolj i sl. To možemo bar 2, 3 put tjedno čitati i to po 4, 5 stranica, ne može više.