Jako lijepo.
Sjećam se tvojih fotki otprije nekog vremena...Stvarno su upečatljive.
Koji fotić?
thanx svima. Fotić je Nikon D200.Anvi prvotno napisa
Prekrasne slike, a model je .....![]()
prekrasno.... jel se profesionalno bavis fotografijom?
thanks. Niti slučajno profesionalno, isključivo amaterski kao hobi.malena beba prvotno napisa
![]()
prekrasne slike![]()
svaka čast, predivne slike, predivna djevojčica![]()
Super fotke!! :D
Zanima me kako si napravila da je slika crno-bijela a baloncic u boji? :?![]()
fotošop?
zbilja si majstor, neven, nema sta
Odlične fotke! Bile bi jako lijepe kao plakat!
Prelijepa djevojčica, a i fotografije! Volim kada netko uspije pronaći ljepotu u "običnim" stvarima...![]()
moram i ja dodati svoj hvalospjev...
stvarno prekrasno, riječi su potpuno suvišne
Prekrasno! Svaka čast!
Potpisujem.Pandora Aura Monroe prvotno napisa
Thanks svima!Pandora Aura Monroe prvotno napisa
![]()
prekrasno!
pS malo sam klikala po fotkama sa linka na tvom potpisu. Ima predivnih fotografija. Jednu bih posebno izdvojila. Pogled ovog dijeteta je nevjerojatan......
ojos de brujo....
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7264695
odsad nove fotke stavljam ovdje da ne otvaram svaki put novu temu.
Evo jedne od danas koja mi je baš super:
http://img136.imageshack.us/img136/4...62copy2pf2.jpg
stvarno predivnoNeveN prvotno napisa
![]()
thanks!
Evo i jedne od danas:
http://img179.imageshack.us/img179/8...5756cb2bn5.jpg
Bolje da nsiam niti pogledala!
Kad ove fotografije usporedim sa mojima...ajme...šaka jada su moji pokušaji ali mora tu biti još nešto osim običnom poziranja i klikanja gumbićem...ovo je stavrno napravljeno s ljubavlju za trenutak i detalje a ja samo klikam taj gumbić i veselim se ako nije mutno![]()
U svakom slučaju, bravo, krasne su!
predivne su fotke!
jako upecatljive
volim fotografiju
![]()
A Vida je
![]()
A jeli ti to profesionalno, mislim zaradis li koju kunu sa ovim prelijepim slikama???![]()
Thanks svima!Mejra's mommy prvotno napisa
Financijski gledano mi je to isključivo trošak, jer mi je to samo hobi, za svoj gušt. Tak da me to i opušta, a kad bi u tu priču ubacil lovu, mislim da bi polako ono kaj me sad opušta postalo uzrokom stresa i napetosti, tak da niti nemam namjeru nuditi nekom fotke za bilo što. Ak se ipak nekom nešto dopadne u toj mjeri da misli da je vrijedno izdvojiti koju kunu za to, super, ako ne, meni opet ok. Kupiš koju fotku?![]()
Nevene čestitam na osvojenom prvom mjestu na međunarodnom fotografskom natječaju (NG Hrvatska) u kategoriji Ljudi.
Fotka je predivna i govori tisuću riječi
Svijet u njenim očima.![]()
thanks svima! Zahvaljujem i na čestitki. Nego, kak znaš za to, pa nije još izašel novi broj National Geographica?kahna prvotno napisa
![]()
Da se malo vratim na zaradu, evo konačno bum nekaj i zaradil, pobjedom na upravo završenom National Geographicovom foto natječaju.Mejra's mommy prvotno napisa
Prva nagrada je i ove godine jedan veliki profesionalni foto printer kojemu je MPC 5000kn u dućanima. Prošle godine sam također na njihovom natječaju osvojil prvu nagradu u istoj kategoriji "Ljudi" (s ovom fotkom: http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6291673), i isto je bil taj printer nagrada, a uspel sam ga prodati za 4000kn. Tak da i ove godine očekujem otprilike taj iznos. :D
Nevene, čestitam na nagradi, sudeći po slici, stvarno si je i zaslužio!
A što se zarade tiče, možda ćeš biti zasut pp-ovima.
Nikad se ne zna.
Svi mi bismo voljeli omati lijepe fotke svoje djece i cijele obitelji...
Ja ti čestitam na drugom mjestu natječaja "Posao djeteta je igra"
(fotka Runrunrun)
Jako lijepo (vidjela sam u Digital Foto)![]()
Nije izašao, ali pretplatnici ga dobiju do 5-og u mjesecuNeveN prvotno napisa
![]()
Čestitam još jednom.
Nego, razmišljam o otmici![]()
da mi poslikaš dijete jer ja nisam neki maher, a MM-a treba metlom tjerati da uzme fotić u ruke.
Da nam dijete ima par "dobrih" fotki za uspomenu.
Jos jednom da kazem kako obozavam ove tvoje fotografije i cestitam na nagradi :D
Thanks Tiwi!Tiwi prvotno napisa
![]()
Fala još jedanput!kahna prvotno napisa
Hehe, neću se bunit protiv otmice. Mene žena metlom treba tjerat da ostavim fotić.![]()
Pa mogli bi se onda zamjeniti malo 8)NeveN prvotno napisa