Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Najtajniji upisi u vrtiće u zemlji, Rijeka

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Najtajniji upisi u vrtiće u zemlji, Rijeka

Dakle, jel ima netko provjerenu insajdersku informaciju kad ove godine, zaboga, počinju upisi u Ri vrtiće?

na sajtu je apdejtirana informacija od prije više od godinu dana, ali svakako svi sad jako dobro znamo kad su prošle godine bili upisi

i ako oboje radimo, jel postoji šansa da mi se dijete upiše ili nas čeka frka? čujem da se u Puli oformila posebna komisija da se vidi tko ide u vrtić, a tko ne. molim vas, razuvjerite me i informirajte. nježno.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ok, 45 čitanja, 0 odgovora. jel se trebam učlanit u neku tajnu organizaciju?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa nazovi bilo koji vrtić i pitaj.
    u zagrebu je sutra zadnji dan prijava, ne znam ima li to veze, odnosno je li slično i u drugim gradovima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Upisi su od 21.05. i obično traju tjedan dana. Na našem su vrtiću izvjesili obavijest. Djeca čija oba roditelja rade, uglavnom budu upisana, prošle godine je to bilo 100%. Može se dogoditi da ne dobiješ mjesto u vrtiću koji ti je najbliži, jer je krcat, ali ima mjesta u drugom i lani su baš sva djeca OBA zaposlena roditelja bila upisana.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Naša mlađa ide u Mazu na Marinićima (tete su super ) i upisi su počeli za djecu koja nastavljaju u slijedeću šk. god da bi se mogla napraviti lista i vidjeti koliko će mjesta ostati. Za ''vanjske'' upisi počinju 21.05.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.rijekadanas.com/naslovi/i..._from=&ucat=2&

Upisi će se održati od 21. svibnja do 6. lipnja, a budući da novi gradski vrtići još nisu sagrađeni, u Gradu Rijeci planiraju djecu koja ne stanu u gradske vrtiće “preusmjeriti” u privatne ili, pak, u ustanove u okolnim gradovima i općinama, uz sufinanciranje cijene boravka.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: Najtajniji upisi u vrtiće u zemlji, Rijeka

Upisi počinju 21.05. kad će biti i objava u novinama, a traju do 06.06. Tako su mi rekli preko telefona.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj kina prvotno napisa
    i lani su baš sva djeca OBA zaposlena roditelja bila upisana.
    a šta je s djecom čiji je jedan roditelj nezaposlen???
    konkretno, moja je situacija da dok sam bila na porođajnom mi je istekao ugovor, sad sam nezaposlena i ne mogu ić raditi dok ne smjestim djete u jaslice :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Naravno da i tvoje dijete može biti upisano, ali prednost imaju djeca oba zaposlena roditelja. Ja znam puno mama iz našeg vrtića koje su doma i "traže" posao već 5 godina, dok su djeca u vrtiću. Sve te godine nisu dana radile. Od lani vrtići u Ri traže potvrdu o primanjima kao dokaz o zaposlenju, ili samo potvrdu poslodavca da si u radnom odnosu. To je za prednost pri upisu, što ne znači da i djeca kojoj su oba roditelja kući, i ne rade, ne mogu biti upisana, ako ima mjesta.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

imam jedno pitanje - placate li lijecnicke potvrde za upis u vrtic? mi smo prjie 3 godine platili istu 100 kn, pa me zanima sto sad mogu ocekivati...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo potvrdu nosili samo jednom, kod prvog upisa u jaslice, prije 5 godina. Mislim da sam je tada platila nekih 30 kn. Poslije nikad nismo nosili niti su tražili.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo platili 12 kn.
    Jučer sam nosila papire, ali mi je još falilo nešto pa danas nosim ponovo. Ja sam tražila potvrdu iz svoje firme da sam zaposlena ali naravno da potvrda kao da putuje na devi iz indije.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako netko ne zna, potvrda o prebivalištu košta 80 kn biljega za tri osobe. Ne znam je li isto za dvoje, troje ili četvero. Znam da je na MUP-u red do izlaza.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    imam jedno pitanje - placate li lijecnicke potvrde za upis u vrtic? mi smo prjie 3 godine platili istu 100 kn, pa me zanima sto sad mogu ocekivati...
    150 kn prošli tjedan :/. užas. ti si jedina za koju znam da plaća, ostalima doktori ne naplaćuju.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Ako netko ne zna, potvrda o prebivalištu košta 80 kn biljega za tri osobe. Ne znam je li isto za dvoje, troje ili četvero. Znam da je na MUP-u red do izlaza.
    super, doći će mi muž doma u noći

meni su zbilja stres ti upisi.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    150 kn prošli tjedan :/. užas. ti si jedina za koju znam da plaća, ostalima doktori ne naplaćuju.

nisam shvatila - sto si platila potvrdz 150 kn?

ja sam ove godine prosla gratis - nova doktorica, nova pravila...

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Na MUP-u smo platili 40 kn biljega za jednu osobu, 60 za dvije i to u dvije ture za nas četvero. Da sam tražila sve 4 potvrde odjednom izgleda da bih prošla jeftinije. Nisam to znala i nigdje nisam našla algoritam po kojem računaju koliko se mora platiti. :/
    Danas sam bila kod pedijatrice i pričala o liječničkim potvrdama. Kaže sestra da su propisani novi obrasci koji se NE NAPLAĆUJU, ali da ih u Narodnim novinama još nema. Pokazala mi je listu(rinu) djece kojoj treba ispuniti potvrde kada dođu. Mi idemo na sistematski u petak i nadam se da će ih do onda biti jer će onda idući tjedan u riječkim vrtićima, a ne samo MUP-u biti red do izlaza.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

super što je nama jedinima doktorica masno naplatila tri rečenice

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kod doktorice O. rečenice su manje masne - samo 100 kn.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    I mi smo platili, lani. Doduše, nešto manje - 100 kuna.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

budući da nismo dobili mjesto u vrtiću, a kasnije su i kod naše doktorice bile besplatne, oće li nam netko vratit te pare?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Gdje ste se prijavili? Kako to da niste dobili mjesto? Sad ja padam sa kruške.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •