Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: RAZLICAK u jurisicevoj :)))

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno RAZLICAK u jurisicevoj :)))

mi smo se ove godine prebacili iz neprezaljenog bijelog jelena u razlicak u jurisicevu jer smo se preselile u vlasku.
    u ex vrticu je klinka imala tesku adaptaciju i tu su nam tete puno pomogle i ona ih je zavoljela u rekordnom roku, prema roditeljima su bile divne i zato mi je bilo jako tesko traziti premjestaj...
    mislila sam da je moja odluka sebicna jer nam je ovako "sve usput", ali na kraju sam saznala da ionako ne bi bila u istoj grupi, nego starijoj i da se pola djece promjenilo.. znaci, od svega bi samo okolina ostala ista...

prije ljeta, vec sam ju pocela pripremati za novi vrtic. bili smo tamo par puta, sve joj se sviđa, najvise stricek (ali mi nismo kod njega u grupi), i lijepo dvoriste i sređen prostor... sad je na moru, a kad dođe smo se dogovorile da idemo u shopping (torbica, papuce...)

koliko ja znam, vrtic ima samo dvije grupe sto je super za adaptaciju i naravno da cu biti s njom na tim prilagodbama i dulje od tjedan dana...

ima li ovdje mama cija djeca idu u razlicak?
    teta ravnateljica mi nije znala reci hoce li ove godine biti u vrticu neki posebni sadarzaji npr. engleski.. kako je bilo proslih godina?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

moj vid ide u taj vrtić od 10. mj. prošle godine; znači krenuo je tamo kad je imao oko 3 i pol godine i bio u mlađoj grupi /"potočnice"/ kod 2 tete, striček i još jedna teta vode stariju grupu /"lopoči"/ u koju će vid krenuti na jesen.
    /ali grupe se znaju i izmiješati kad su raznorazne aktivnosti, tako da je kontakt sa stričekom osiguran /
    grupe nemaju puno djece i vid od polaska tamo nije bio ozbiljnije bolestan; prvih par mjeseci su ga ćopavale razne virozice, ali to je uglavnom bilo to.
    mi smo prezadovoljni tim vrtićem; ne mogu napisati niti jednu zamjerku tim predivnim ljudima koji tamo rade; stvarno imaju puno ljubavi i nježnosti i angažiranosti prema djeci. bojala sam se kako će krenuti adaptacija kad je vid krenuo, ali on se priviknuo vrlo brzo i sada već ima prave frendove tamo i stvarno voli ići.
    mene veseli što su tete zaista predivne, nježne i brižne i što se vidi da vole svoj posao - smišljaju svakakve zgodne aktivnosti s djecom, maze ih i paze, kad dođeš po dijete uvijek čuješ od njih kako je prošao dan, kako ti je dijete jelo, spavalo, ponašalo se..također jako vode računa o bilo kakvim eventualnim sukobima i razmiricama između djece i odmah to riješavaju u grupi.
    hrana je dobra i raznovrsna, a onaj parkić ima je super jer ima i zelenila i hladovine, u njemu imaju i kućicu punu biciklića i raznoraznih rekvizita za igru..
    od dodatnih aktivnosti je starija grupa imala engleski.

eto, ako te još što zanima, samo pitaj

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni je mela u potocnicama i ona je prije par mjeseci pocela ici na engleski privatno, ali smo to prekinuli kad je otisla na ljetovanje.
    ako je engleski izborni samo u starijoj grupi, mislis li da ce biti moguce da se njima prikljuci samo za vrijeme ucenja?

stvarno bih to htjela jer "upija kao spuzva" (kao i sva djeca te dobi)... :D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

pa vjerujem da se neće biti problem dogovoriti..

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi na jesen krecemo u razlicak...ja sam full uzbudjena

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi nismo upali u Jurišićevu nego u Amruševu....valjda ću prežaliti

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi idemo od godinu dana u Različak u Petrinjsku i jako, jako smo zadovoljni.. F. se super uklopila od prvog dana, tete su zakon. uvijek spremne za razgovor, savjet i pomoč, bilo oko adaptacije, nedoumica oko odgoja, ili bilo kaj da vas mući..
    inače su preko ljeta išli na dežurstvo na Kaptol, al ove godine su u Petrinjskoj tako da bu F. još možda sljedeči išla i onda kad se braco rodi svi smo skupa doma..

iz svog iskustva Različak preporučujem iz sveg srca!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da dignem temu nakon prvog tjedna adaptacije

cure su u Amruševoj, objekt nije preuređen, zajedno su (što sam sretna) ali u jasličkoj grupi pa je Lara najstarija

puštaju ih da se igraju i u većoj grupi ali su ionako samo do 12 sati u vrtiću

prehranom sam uglavnom zadovoljna, jedino mi se čini ručak prerano, u pola 12. cure su popodne već gladne pa ručaju najčešće 2x

javite se ako netko ide u Amruševu

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jakov je u Amruševoj, on je najmanji i najmlađi. I ne zna pričati još. Sad pokušava spojiti po dvije riječi.
    Ta grupa nije bila naš izbor, pogotovo zato jer je to sasvim nova grupa i stvarno im nije laka adaptacija sa svim novim kikačima koliko vidim. Al eto, kad nije bilo druge...
    Još nismo ručali ni doručkovali tamo jer ga ja dovodim oko pola devet i odvodim u 11.
    Obično kad dođem po njega više od 50 % njih plače, onih troje koji su histerični od ujutro su histerični i tada, a tete ih po dvoje nosaju da se smire. aLi to je ko lavina, kad jedan krene onda idu grupno.
    Ono vrijeme koje su vani sam skužila da je stalno sa ovim curicama iz starije grupe, ide za njima ko neki pesek. Danas su našle neke puževe u parku pa mu je to bilo jako zanimljivo. valjda se i tvoje igraju s njima jer ovi mali ništa neće raditi. Ili se sjednu u kolica ili stoje sa strane i plaču za mamama.
    Njemu je tamo zasad ok, jer još u biti nije shvatio kaj je to ustvari kad je tamo samo po sat-dva. Sad samo čekam da jedan dan krene lavina suza.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da čula sam o puževima...
    očito se nismo vidjele jer moje dolaze oko 8 a odlaze u 12
    i meni je problem što se u grupi ništa ne uspjeva raditi jer su svi mali i plaču
    ja sam se dogovorila s tetama da šalju cure u veću grupu na igranje...ali još se ne uspijevaju sjetiti takve stvari uz toliko malih plačljivaca na adaptaciji

srećom ćemo biti skraćeno cijele godine

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo u Različku u Petrinjskoj u "Zvončićima" i zadovoljne smo. Ne baš sasvime, ali zadovoljne smo.

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mi ćemo biti skraćeno većinu godine.
    Naravno, ako ja sad koji dan rodim dok je on tamo morat će ostati na spavanju, ali mislim da će preživjeti jedno spavanje u vrtiću.
    danas se prvi puta rasplakao kad sam išla. Baš mi ga je bilo žao ostaviti.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Da malo podignem temu: ima li netko s friškim iskustvima iz DV Različak - područni vrtić Jurišićeva?
    Predali smo zahtjev i iako nam je prvi izbor bio njihov objekt u Mlinovima, ponudili su nam Jurišićevu. Nisam nikad bila tamo pa ne znam ni kak to izgleda.

Pliz, imam par pitanja.
    Koliko je djece u grupi? Kak im izgleda dnevni raspored? Kolko često i dugo borave vani? Da li možda imaju šetnje gradom (kao neki drugi vrtići)? Kakve su tete u odnosu s djecom i roditeljima?
    E, da - i kakvu/koju grupu možemo očekivati, s obzirom da će moj F. tek 27.9. napuniti 3 godine?

Čitam tu malo kaj ima, al vidim, nekak su oprečna mišljenja i to od ranijih godina, pa me zanima ak ima nekaj novo ...

Taj vrtić nam nije baš blizu po stanovanju (živimo u Gračanima), al suprug radi u centru, a i ja prolazim kroz Jurišićevu na putu do posla, pa nam je usput ... uglavnom, slušam vas i svaki savjet je dobrodošao ...

Unaprijed zahvaljujem

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Zar nitko?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I mene zanima Različak-Jurišićeva, ima tko?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pa zar nitko ne ide u Različak?

Evo jedan podatak zašto mi je tako zanimljiv.
    Naime, prije cca 30 godina ja sam išla u Različak u vrtić

Naravno, ostalo mi je u sjećanju kako je to suuuper vrtić, kako su tete divne, kako je parkić odličan, jedino što sam mrzila to je bilo toplo mlijeko za doručak, bljaaak ni dan danas ga ne volim.

No, naravno dječja sjećanja sujedno, a današnje stanje sasvim drugo.
    Išla sam pogledati parkić, šmrc i nije više tako super kako sam ga ja zapamtila.
    Zato mame, dajte par novijih info o Različku

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ajmo Različaaaaaak

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Rado bih ti pomogla, ali mi smo - iako smo upali u Različak - na kraju se ipak odlučili za Vjevericu.
    Sretno dalje s potragom

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo mene opet sa Različkom

Neki dan sam išla škicnuti njegovo dvorište, pa sam vidjela da imaju veliki pješčanik,ali je bio prekriven plastičnim pokrovom.

Zanima me da li je to uvijek tako ili zato što je tih dana bilo ružno vrijeme?

Naime moj malac kada vidi pješčanik poblesavi od sreće i veselja, ali to uključuje valjanje, kopanje...pjeska bude posvuda.
    E sada,lako je meni kada sam s njim u nekom parkiću gdje je pješčanik, pa idemo doma na tuširanje, ali me zanima kako to funkcionira u vrtiću.
    Bojim se da ga tete neće moći odvojiti od njegovih ludosti u pješčaniku.

E da i dosta je zapušteno to igralište u Jurišićevoj

Ima li koga iz Različka sa informacijama iz prve ruke?
    Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •