Pozdrav od strgane vikendašice

... boli me svaki mišić, svaka kost, narintala sam se k'o konj, ALI ispunjena sam i sretna.
Kaj se tiče kosilice, na kraju smo uzeli gurajuću, jer je mm-ova kolegica prodavala vrlo povoljno kvalitetnu i provjereno dobru kosilicu, pa mislim da smo dobro prošli. Kupili smo i običnu kosu za prvu turu, ali uspostavila se da je totalno tupa, a nismo je uspjeli nikako nabrusiti, a baš su kod susjeda bili dečki koji mu pomažu oko dvorišta, pa smo ih pozvali i dogovorili da će riješiti i našu džunglu- btw, rekli su da će im (dvojica su) trebati tri dana po četiri sata :shock: da srede sve (osim travurine, ima i loze koju treba počupati, trnja, grmlja, suhih voćki... ). Koliko bi tek trebalo mm-u samom, i to nakon posla!!!
Evo, ispada da nam kosa ipak nije trebala, ali kosilica će svakako dobro doći. Prednji dio dvorišta je bio u ok stanju, pa ga je mm još lijepo pokosio, stavili smo curkama bazenčić, kuhinjicu, polijevali se šlaufom roštiljali, čistili kućicu, prali prozore... umorili smo se, ali napunili pozitivnom energijom, ma baš uživancija.
lu prvotno napisa
u povrce se jos nisam upustila, palniram dogodine
bojim se da je i nama sad već kasno, ali nagodinu izmjenjujemo iskustva (i flance

)
MGrubi, hvala na linku.. printam!!