Evo u potpisu link do sličica iz prvog tjedna života mog sinčića. Uskoro slijedi nastavak![]()
Evo u potpisu link do sličica iz prvog tjedna života mog sinčića. Uskoro slijedi nastavak![]()
Uz tako lijepe fotke naravno da svaki dan na forumu niču nove trudnice!
Čestitam. Stvarno je slatkica!![]()
naaaajslađe su mi slike gdje beba navali na ciku ko mali lavić, ono sad ću je cijelu progutati, a cika veća od nje...![]()
Na toj slici je star 4 dana, ali je već tada imao zahvat kao aligator. MM i ja ga od milja zovemo Lacostems. ivy prvotno napisa
Ili Arpad-goropad
![]()
![]()
andrejček se još uvijek s puno žara baca na ciku, ali kad je bio skroz mali... nije imao živaca čekati da podignem majicu pa bi se bunio eh-eh-eh-grrrrrmmmm, i onda se iz zaleta bacio na ciku (lupio nosom) uz bojni poklič aaaaaarghhhhhhhko da je nije vidio čitav dan... a dojio je svakih sat i pol.
![]()
napokon slikice. mali je za peticu. bas izgleda da uziva u ciki.
sve najbolje od mene i male Mejre!![]()
aaaaaaaaa,... dobrodošao bebaču slatki![]()
Predivno!![]()
Obećani nastavak je stigao! Pogledajte kako izgleda AA 5 tjedana poslije (dobio 1850g, 7cm, dva podbratka i bezbroj "sarmica" oko guze i nožica)![]()
Ti bi trebala svoje mlijeko dati na prodaju :D Ma malac ne samo da se ubucio, nego ima tako zreo izraz lica, kao da je svu pamet svijeta pokupio (posisao). Uštini ga za guzu malkice i od mene!![]()
kakvo slatko, zadovoljno djetešce! prava reklama za dojenje!![]()
Krasni ste!
Baš krasni...
mommy, divim vam se što uz sve probleme s dojenjem ti ne odustaješ a mališa tako prekrasno napreduje! baš mi je žao da se tako mučite.![]()
(ali imaš presladak motiv da ustraješ)
Ne dajte se zavarati - na ovoj prvoj fotki na kojoj izgleda strašno mudro je zapravo u visokom luku piškio po prematalici i polici sa svojom kozmetikom, što sam ja naravno primijetila tek nakon fotkanjaninet prvotno napisa
![]()
Ja ne mogu vjerovati kako je narastao :shock: (sta 1850 gr ucini od male bebice)
A TI, nemogu vjerovati - ZENO NESTAJES!!!! Pa koliko on jede!?!![]()
Izgledas DIVNO![]()
Čuj, ipak sam izgubila 20kg u mjesec dana (15 u rodilištuanchie76 prvotno napisa
), a još ih je ostalo 5 viška. Ako uskoro krenemo u ozbiljnije šetnje, i to će nestati (ako malac to prije ne isiše
)...
No uvijek je lijepo čuti kompliment![]()
Pravi je macan. :D
A i mama prava maca![]()
bebaču