tajchi73 prvotno napisa
sunca prvotno napisa
ja ne znam kako vi, ali moje djete je pod stalnim nadzorom vani, barem ovo mlađe i nema šanse da joj netko nešto uvali prije nego ja reagiram........ ali opet mislim da je to stvar mog nadzora, a ne hoće li im netko dati ili neće.
nemoj mislit da moja nisu pod nadzorom ( mogu reć da su jadni pod povećalom a ne samo pod nadzorom )al jednostavno 3g. i 1,5 g. dijete nemaju baš iste interese pa se ponekad razmaknu na više od 3 m pa je meni jako teško oba imat pod nadzorom.A baš da očekujem da mi 1,5 g. dijete donosi na uvid sve što dobije, pa čak i ovo od 3 g. iskreno ne očekujem.
ne pustim ni ja svoju ko sa lanca kad negdi idemo, ali bome ni ne visim nad njojm non-stop. bitno je da mi je na vidiku, a je li to na 2 ili 22 metra nije nešto čime se zabrinjavam. ja sam očito malo ležernija mama koja je malo fleksibilnija i ne stoji ko kobac nad ditetom.
a poznavajući moju malu ja bi se doslovno onesvistila kad bi mi ona stalno pokazivala šta je dobila.
sunca, ide li tvoje koje dite u vrtić?
ako ide, nemoj past u nesvist kad ga zatekneš kako s guštom ispija iz tuđe boce.
ne volim ni ja da moja pije iz tuđe boce ili netko iz njene, ali sam i takvih scena vidila kad dođem po nju u vrtić.