Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 114 od 114

Tema: nahraniti svoje i još dvoje,troje

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

puhovi obožavaju smokve- malo si fulala temu , mi smo se tu kačili oko hranit tuđe klince ili ne i to ne zbog druženja nego eventualnih alergija i nekih drugih razloga. Inače, smatram da se druženje između klincama mogu potaknut baš na način koji si ti opisala. Naravno, ako je riječ o klincima čiji se roditelji znaju tada je moguće druženje dodatno potaknut i hranjenjem .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ko za vraga, neki dan se jedna baba u parku uvrijedila jer sam joj rekla da Jeleni ne daje komadice kolaca. :/

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam jednom vozila T-a u kolicima. 8 mjeseci je imao. Cestom je išao neki auto, stao je pored nas i čovjek (potpuni stranac) mu ponudio bananko! I još se uvrijedio kad sam rekla da je još premali da to jede
    Onda sam se sjetila da sam mogla uzeti i pojesti, nitko se ne bi našao uvrijeđen

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ko za vraga, neki dan se jedna baba u parku uvrijedila jer sam joj rekla da Jeleni ne daje komadice kolaca. :/
    a joooooooooooooj, tak me nerviraju takve kaj se još i uvrijede .

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i sto sad...jos da se brinem za osjecaje neke babe s kolacima.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    OT: reka moj pokojni pradjed (još u ono siromašno vrijeme): - kad vidiš dite na cesti, daj mu suhu smokvu/kruva ...
    nikad ne znaš, možebit da je i tvoje
    ja ću riknut, dobar je

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ja sam jednom vozila T-a u kolicima. 8 mjeseci je imao. Cestom je išao neki auto, stao je pored nas i čovjek (potpuni stranac) mu ponudio bananko! I još se uvrijedio kad sam rekla da je još premali da to jede
    Onda sam se sjetila da sam mogla uzeti i pojesti, nitko se ne bi našao uvrijeđen

ja paranoična kakva jesam, ne bi ništa pojela da mi tako iz vedra neba ponudi neki neznanac, kamo li dala djetetu bez obzira na dob
    a on nek se vrijeđa koliko hoće

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kod mene vrijedi "tuđe nećemo, svoje ne damo" metoda

jednom sam nekom djetetu na plaži dala breskvu, pa je mama skočila: "zar vi mislite da mi nemamo"...
    odonda - nikome ništa dok ne zatraži.
    i onda samo uz odobrenje roditelja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je isto totalni bed to uzimanje hrane od neznanaca :/
    Koma mi je kad Leu netko nepoznat ili djelomično poznat nudi domaćim kolačima (u parku).
    Bakica u Karlovcu koja je inzistirala da Lea uzme bombon nosila je bombone u onako običnoj vrećici za zamrzavanje i to mi je bilo totalno spooky :shock:

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    puhovi obožavaju smokve- malo si fulala temu , mi smo se tu kačili oko hranit tuđe klince ili ne i to ne zbog druženja nego eventualnih alergija i nekih drugih razloga. Inače, smatram da se druženje između klincama mogu potaknut baš na način koji si ti opisala. Naravno, ako je riječ o klincima čiji se roditelji znaju tada je moguće druženje dodatno potaknut i hranjenjem .
    tajci73, ak nis primijetila, sama sam rekla u slijedecem postu da sam zahirila.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

puhovi obožavaju smokve- sorry, ja ti to nekak na brzinu pročitam, između 2-3 tel. poziva, 2-3 upada šefa, tak da nisam skužila ,ma ja ti nekad ne primjetim ni da tema ima dvije strane, pa komentiram nešto s početka teme . još jednom, sorry

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    i sto sad...jos da se brinem za osjecaje neke babe s kolacima.
    Zasto ne? Znas li onu 'prosla baba s kolacima....' Ima tu nesto...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mene to hranjenje moje djece smeta najvise zbog toga sto mi imamo drugacije prehrambene navike od vecine, pa da ne misli dijete da mu nesto branimo ili ga zakidamo za nekakve delicije

ko sto je meni ko maloj bio bed sto mi mama nece kupit parizer i mesni dorucak

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    puhovi obožavaju smokve- sorry, ja ti to nekak na brzinu pročitam, između 2-3 tel. poziva, 2-3 upada šefa, tak da nisam skužila ,ma ja ti nekad ne primjetim ni da tema ima dvije strane, pa komentiram nešto s početka teme . još jednom, sorry
    nema veze , ja obicno citam od kraja teme prema pocetku i tako i odgovaram.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •