Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Obadva roditelja doma, dijete u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj betty boop prvotno napisa
    samo da s vama podijelim svoju situaciju:
    dok sam bila na porodiljnom mi je istekao ugovor i sad sam nezaposlena.
    dijete nemam kome ostaviti, tete čuvalice mi nisu opcija iz više razloga, a u jaslice nije upao zato jer sam nezaposlena
    i kako da ja idem raditi????!!!
    jasno je meni da prednost imaju djeca čiji roditelji rade, ali šta s nama koji smo upali u crnu rupu?
    dakle, prvo sam kažnjena od strane poslodavca jer sam na porodiljnom i ostala bez posla, a sad me kažnjava država i ne mogu ići raditi

stvarno se osjećam nemoćno i poniženo
    Znaci sad si nasla posao - pa zasto ipak ne razmislis o teti cuvalici, barem privremeno (makar kostalo kao tvoja placa), pa da ponovno apliciras u vrtic i izvan rokova upisa - sda ti se situacija ipak promijenila. Moja kolegica je npr. dala molbu u 11mj i primili su dijete 2 mjeseca kasnije.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nisam išla raditi...
    čuvalice sam pokušala naći ali živim u jednom malom mjestu gdje mi nijedna nije bila spremna doći ako joj još na 2300 kn ne dodam i 700 kn prijevoza, ja si takvo što jednostavno ne mogu priuštiti...
    a da ne govorim da mi niti jedna nije ulijevala povjerenje, ali to sad nije bitno, to OT

samo hoću reći da za neke od nas koji smo ispali iz sustava nema rješenja

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

betty boop

Pa što su tolike cifre? Ja sam mislila da je tako samo u Zgb.
    Znam par mama izvan Zagreba i nitko ne plaća toliko.
    Nadam se da ćeš naći neko rješenje.

Čuvalica ili baka se u tvom slučaju čini kao najbolja opcija. Znam da je teško naći nekoga od povjerenja...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Betty , a neka studentica ili apsolventica ?

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Betty , a neka studentica ili apsolventica ?
    pokušala sam, ali ja živim 20 km od Opatije i 30 km od Rijeke tako da niti jedna nije mogla dolaziti jer nemaju auto (prigradski prijevoz nemamo nego neki xy koji vozi par puta na dan) tako da stvarno se niti jednoj ne bi isplatilo za male pare dolaziti :/

sad dolazimo do one famozne potrebe za vezom u vrtiću a to jednostavno mrzim i mrzim to što na kraju u ovoj državi sve tako funkcionira

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

betty boop, a jesi razmišljala o tome da vodiš dijete kod tete čuvalice u mjesto na koje bi ti išla na posao (ne znam gdje uopće tražiš posao) ili u mjestu gdje ti radi muž - znam da je to svakodnevno vozikanje djeteta, ali mnogi roditelji tako voze dijete i u vrtić blizu posla?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam momentalno u situaciji da sam doma( smrtni slučaj) i mala je trebala ujutro u jaslice(dežurne s nepoznatim tetama) i kad smo došli bilo je vrištanja i vikala je mama hoću s tobom kući i ja nisam imala srca ostaviti je iako bi mi godio mir i da u miru tugujem a ne da po cijele dane mi skače na glavu i sluša jako pojačane navijačke pjesme

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •