Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Jedno dijete u vrtiću-drugo upisati?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Jedno dijete u vrtiću-drugo upisati?

Evo moj D. ima 2 god. i ide u vrtić ispred naše zgrade. U 11 mjesecu mi je termin s drugim, a pošto su upisi u 9 i ne djeca mlađa od godine, moje će tada imati oko 10 mj.
    Mene zanima ako ti je jedno dijete u vrtiću, da li je lakše onda upisati drugo u isti, tj. jel se može platiti u 9 mj. čuvanje mjesta do 11, dok moje mlađe ne navrši godinu? :?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mlađeg svakako prijavi. Neće dobiti mjesto jer tad još neće imati godinu dana, ali će biti na listi čekanja pa ukoliko bude mjesto, zvat će te iz vrtića.

Ali svakako ga prijavi kad budu prijave u svibnju.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Potpisjem Anci. Mi smo prijavili kcer u petom al kako ne puni godinu na listi cekanja je. Bila sam u upravi i nisu bas nesto da ce bit primljena al kao uvijek neko odustane. A na nasoj backup listi ih ima za tri grupe koje bi trebale odustat..
    Ja sam nekako mislila da cemo sigurno dobit mjesto zbog starijeg al eto na cekanju smo...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A šta ako jedan roditelj ne radi, mora li donijet potvrdu o radnom odnosu bez obzira što mu več starije ide u vrtić isti?
    Onda vjerojatno nema šanse za upis??

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bez obzira što već jedno dijete ide u vrtić mora se i za drugo priložiti kompletna dokumentacija, a između ostalog i potvrde o radnom statusu roditelja, a ukoliko jedan roditelj ne radi naravno da su smanjene šanse za upis....ali s obzirom da već imaš jedno dijete u vrtiću taj dio ti ide u korist

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ali s obzirom da već imaš jedno dijete u vrtiću taj dio ti ide u korist
    To ne mora biti tako. Moja starija kći ide u vrtić Velika Gorica, a za mlađu nismo dobili mjesto u tom vrtiću, bez obzira na seku ( rekli su da to nema veze kod njih) i na to da 28.08. puni godinu dana, već smo dobili mjesto u Utrinama. Treba se raspitati jer svaki vrtić ima svoju politiku i prema tome se odnosi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, postoje različita pravila....kod nas se ukoliko je već jedno dijete u vrtiću dobivaju dodatni bodovi, pa to stvara razliku između onih koji nemaju odnosno imaju već jedno ili više djece u vrtiću....kriterije određuje osnivač....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •