Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: manje bolna leđa??

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno manje bolna leđa??

Evo mene zanima od svih tih mogućih marama i slingova i mai taia za nošenje, od čega najmanje bole leđa, jer znam da u klokanici ne mogu izdržati ni 15 min. , a da mi leđa ne odpadnu. Zna li netko, tko ima iskustva?? Kupila bi za nošenje nešto od toga obavezno, no ne znam što, da se ne zeznem, da me opet bole leđa. :? :?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

definitivno u marami, n. ima malo preko 9kg a ja to ni ne osetim kad je u marami

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja glasam za mei tai. Od sling marame me je bolilo rame a i ledja ali tek poslije dugog šetanja. Inace imam probleme sa ledjima a malena ima 5 mjeseci i preko 7kg.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

L ima 10 kg i u mei taiju ga niti ne osjetim a ako ga nosim na rukama ne mogu izdržati duže od 10 min.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja već godinama imam problema s bolnim križima i ovo je moje iskustvo s nošenjem:
    marama mi je bila OK dok je I. bila manja. Sad ima 9 kg i nisam je više mogla nositi u marami jer bi me nakon 10ak min počela kočiti križa. Jedino sam je mogla nositi na leđima, i to jedino kad je MM bio s nama da mi je veže na leđa

Zato sam kupila mei tai da bih je i sama mogla vezati na leđa - međutim ,u mei taiu je mogu nositi i naprijed - i uopće me ne bole leđa. Evo, baš jučer smo bile više od 2 sata u gradu, šetale po sajmu knjiga - i ništa. Ne znam u čemu je fora, ali puno mi je lakša u mei taiu nego u marami.

Mislim da bi s bolnim leđima trebalo izbjegavati sling jer je u njemu težina na samo jednom ramenu, dok se u marami i mei taiu rasporedi na oba ramena.

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako je beba mala onda marama, ali ako je velika onda mei tai - to iz mog iskustva 8)

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

u vezi marame - ima vise veze kvaliteta marame i spretnost onoga tko ju stavlja, nego sama tezina djeteta. dakle, tesko dijete, marama od loseg materijala i mama pocetnica recept su za bolove u ledjima.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moj mali ima 2 mj i 7 kg e sad do koliko kg vi nosite dijecu u mei tai?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Od koliko se najranije može početi nositi u mai taiu?

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam moju zabicu prvi put stavila u MT sa sedam dana, a iskljucivo MT koristim od mjesec dana. Sad ima dva i pol mjeseca i velika je beba (7kg) i vec joj stavim nogice vani (prije toga, prvo obje nogice unutra, onda jedna van jedna unutra).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •