-
manje bolna leđa??
Evo mene zanima od svih tih mogućih marama i slingova i mai taia za nošenje, od čega najmanje bole leđa, jer znam da u klokanici ne mogu izdržati ni 15 min. , a da mi leđa ne odpadnu. Zna li netko, tko ima iskustva?? Kupila bi za nošenje nešto od toga obavezno, no ne znam što, da se ne zeznem, da me opet bole leđa. :? :?
-
definitivno u marami, n. ima malo preko 9kg a ja to ni ne osetim kad je u marami
-
Ja glasam za mei tai. Od sling marame me je bolilo rame a i ledja ali tek poslije dugog šetanja. Inace imam probleme sa ledjima a malena ima 5 mjeseci i preko 7kg.
-
L ima 10 kg i u mei taiju ga niti ne osjetim a ako ga nosim na rukama ne mogu izdržati duže od 10 min.
-
Ja već godinama imam problema s bolnim križima i ovo je moje iskustvo s nošenjem:
marama mi je bila OK dok je I. bila manja. Sad ima 9 kg i nisam je više mogla nositi u marami jer bi me nakon 10ak min počela kočiti križa. Jedino sam je mogla nositi na leđima, i to jedino kad je MM bio s nama da mi je veže na leđa
Zato sam kupila mei tai da bih je i sama mogla vezati na leđa - međutim ,u mei taiu je mogu nositi i naprijed - i uopće me ne bole leđa. Evo, baš jučer smo bile više od 2 sata u gradu, šetale po sajmu knjiga - i ništa. Ne znam u čemu je fora, ali puno mi je lakša u mei taiu nego u marami.
Mislim da bi s bolnim leđima trebalo izbjegavati sling jer je u njemu težina na samo jednom ramenu, dok se u marami i mei taiu rasporedi na oba ramena.
-
Ako je beba mala onda marama, ali ako je velika onda mei tai - to iz mog iskustva 8)
-
u vezi marame - ima vise veze kvaliteta marame i spretnost onoga tko ju stavlja, nego sama tezina djeteta. dakle, tesko dijete, marama od loseg materijala i mama pocetnica recept su za bolove u ledjima.
-
moj mali ima 2 mj i 7 kg e sad do koliko kg vi nosite dijecu u mei tai?
-
Od koliko se najranije može početi nositi u mai taiu?
-
Ja sam moju zabicu prvi put stavila u MT sa sedam dana, a iskljucivo MT koristim od mjesec dana. Sad ima dva i pol mjeseca i velika je beba (7kg) i vec joj stavim nogice vani (prije toga, prvo obje nogice unutra, onda jedna van jedna unutra).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma