-
prvo carski,drugo pukla maternica
bok.evo da i ja ispričam priču s poroda koja se zove čudom preživjeli.Prvo dijete sam rodila prije 5 god.na carski jer sam imala visoki tlak.Porodili su me odmah po primitku u bolnicu u 38 tj trudnoće,tako da ne znam šta znače trudovi .nakon 5 godina dolazim ponovo u VINOGRADSKU U 39 tj trudnoće da se vidi kako će se završiti trudnoća s obzirom na prethodni carski i tlak ,kojeg u ovoj trudnoći uopće nema i koja je protekla ok.Lezim u bolnici 9 dana ,naravno doktori čekaju prirodan porod. Prolazi vrijeme ,ja ulazim u 41 tj,vaginalno zatvorena,ma ni milimetar prohodna,ali čeka se priprdan porod .Jedno popodne uhvate me trudovi,pregleda me stažistica dr.Tomić i veli vi ste zatvoreni evo vam normabel injekcija i natrag u sobu. U roku 5 min.to je tako počelo lupati,ti trudovi i da mi nije bilo cimerice u sobi koja ponovo zove sestru ,ja bi danas bila 2 metra pod zemljom zajedno sa svojom bebom.Opet me pregleda dr.ali sada druga i zove se dr.Danijela Batas i sam Bog ju je poslao .Veli vama je pukla maternica-POD HITNO NA CARSKI !!!
Da nje nije bilo ja bih iskrvarila,a dijete se ugušilo.Kasnije mi je dr rekao -vi ste se raspukli kao lubenica.Ma to je bila božja providnost i svaki dan zahvaljujem Bogu što je svee supre prošlo.
U otpusnom su napisali-...zbog prijetećeg puknuća maternice i ovaj porod se završava carskim rezom.Kakve ljige šta nisu napisali ...zbog puknuća maternice,a ne PRIJETEĆE PUKNUĆE. Ma zaštićeni su oni kao lički medvjed. Nekad je doktor bilo časno zanimanje ,ali danas.....
Beba ima 8 mj.i stvarno je sladak.Čitam tužne sudbine mama,ovdje na forumu,i molim Boga da im bude na pomoći.eto toliko od mene, naravno trudnoća više ne dolazi u obzir ,jer maternica ne bi podnjela rastezanje,a porod pogotovo.Umjesto jednog šava ja ih imam 5-10.Po meni jednom carski,uvijek carski .pusa svima
-
prvi carski ti je razlog drugom carskom :/
moj ginekolog uvijek pregledava extra sa UZV sve bivše "carice" na mjestu reza, jer uvijek postoji mogućnost da stari šav pukne
nije mi jasno zašto te nisu bar 1x pregledali na UZV , stanje šava, vidjeli bi koliko je tanak
kako si sad?
-
ma sve ok
Ma sve je super i sve je za pet...
Kad vidim ovo malo čudo u kimbiju stvarno sve zaboravim.
Koliko se ja sjećam stari šav uopće nisu gledali, a pitanje kako je to uopće bilo sašiveno.
Ma nek je živa glava na ramenu. Kisi, kisi
-
-
-
Prava je sreća da ste živi i da se možete veseliti jedno drugome.
Ružno iskustvo sa sretnim ishodom.
Ljubi i grli djecu i uživaj u njihovom odrastanju!
-
vjera
Frendica mi je rekla " ako do sada nisi vjerovala u Boga,
vrijeme ti je da počneš."
i stvarno...ima neka tajna veza
-
-
Da se naježiš,al sretan kraj ublažava dojam. Čestitke i pusa maloj mrvici!
-
Glavno da je sve dobro završilo. Čestitam na bebici! Ako smijem pitati, kako izgleda dr. Tomić?
-
-
izgled
. dr. vlatka tomić visoka ,plava ,mršava,malo
muškobanjasta,
baš sam zločesta.....ha?
-
tvoja ljutnja je razumnjiva
ona je bila samo stažistica?
a gdje je bio odgovorni doktor?
-
o doktoru
ova druga dr.je isto stažistica i one su bile na odjelu.a to ti je na trećem katu,
a glavni dr je bio u trudničkoj ambulanti mada ne znam šta je tamo radio
jer je bilo 16 sati ,a trudnička radi do 12 sati,a to je u prizemlju
Bog blagoslovio cimericu i dr.DANIJELU
Kisi,kisi
-
žao mi je da ti se to tako dogodilo
i super da je sve dobro završilo
jedino hoću reći da su vjerovatno u pitanju specijalizantice, a ne stažistice, a to je velika razlika
-
-
Dobro da je sad sve ok...
-
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove