Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bol u jajniku nakon AIH

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bol u jajniku nakon AIH

U ponedjeljak sam bila na aih, bio je stimuliran Klomifenom i dobila sam Choragon prije postupka. Sam postupak je bio čudan, osjetila sam u jednom trenutku bol kao da me piknuo injekcijom, kasnije je doc komentirao kako me "uštipnuo". Sam bol je trajao oko sekundu.

Međutim, od onda me prilično probada u desnom jajniku, odnosno na području desnog jajnika. Bol se javlja svako malo i traje jako kratko, ali ide na živce jer traje još od ponedjeljka.

Jel može to sve skupa biti normalno obzirom na stimulaciju i zahvat ili da se ipak zabrinem?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moze biti sasvim normalno
    kako su ti jajnici reagovali? moguce da je ostao jedan nepuknut folikul pa da te pika.
    meni je recimo AIH bio nevjerovatno bolan - o tome rijetko pisem jer ne bih da prepadam cure - ali HSG nisam ni osjetila, a nakon AIH-a sam se gotovo onesvijestila na putu kuci.
    u svakom slucaju, drzim fige za bebu Ribicu

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jajnici su reagirali tako da je bilo na oba lijepi folikul fine veličine, ali očito je bilo i manjih jer je na prvom pregledu doc rekao da ima više folikula, ali da su svi još premali, kasnije je samo pisao mjeru na lijevom i mjeru na desnom jajniku, nije nikad spominjao brojčano stanje osim da je "sve odlično i super".

Fala, wewa, draga

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa
    Jajnici su reagirali tako da je bilo na oba lijepi folikul fine veličine, ali očito je bilo i manjih jer je na prvom pregledu doc rekao da ima više folikula, ali da su svi još premali, kasnije je samo pisao mjeru na lijevom i mjeru na desnom jajniku, nije nikad spominjao brojčano stanje osim da je "sve odlično i super".

Fala, wewa, draga

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To ti je sve bilo ok. Imala sam i ja slične simptome, meni bi dr. rekao da se malo zakašljem i onda bi me kao lagano štipnuo, kao veli da bi tada "bio sigurniji" da je stavio u blizini jajovoda. Ai poslije sam te laganije bolove imala, ali toliko lagane da e ja nisam niti obazirala na to.
    wewa, kod mene je bilo obrnuto, Aih- kao pregled, a Hsg kad sam radila na stolu sam gubila svijest

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: bol u jajniku nakon AIH

Citiraj BubaSanja prvotno napisa
    U ponedjeljak sam bila na aih, bio je stimuliran Klomifenom i dobila sam Choragon prije postupka. Sam postupak je bio čudan, osjetila sam u jednom trenutku bol kao da me piknuo injekcijom, kasnije je doc komentirao kako me "uštipnuo". Sam bol je trajao oko sekundu.

Međutim, od onda me prilično probada u desnom jajniku, odnosno na području desnog jajnika. Bol se javlja svako malo i traje jako kratko, ali ide na živce jer traje još od ponedjeljka.

Jel može to sve skupa biti normalno obzirom na stimulaciju i zahvat ili da se ipak zabrinem?

Sasvim iste simptome i na AIH-u i kasnije sam ti imala i ja i ne brini, sve je to ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •