Je li "normalno" da beba štuca i do 3x dnevno ili se trebam zabrinuti? Nekad počne štucati nakon previjanja, pa mi se čini da gutanje zraka nije razlog. I u trbuhu je često štucao. Ped.kaže da je to ok ali... :/
Je li "normalno" da beba štuca i do 3x dnevno ili se trebam zabrinuti? Nekad počne štucati nakon previjanja, pa mi se čini da gutanje zraka nije razlog. I u trbuhu je često štucao. Ped.kaže da je to ok ali... :/
To je normalno.
Moj N je u trbuhu često štucao...i nakon poroda "mu je to ostalo".
Kao beba je štucao po 4-5x dnevno i znalo je trajati i do 15-20 min. S vremenom se samo od sebe prorijedilo i trajalo je sve kraće.
normalno je, moja L je isto znala cesto stucati. daj joj da doji pa ce prestati
I Nađa je imala dane kad je mnogo štucala, onda danima ništa, pa onda par dana stalno.
Sad kad počne da štuca znam da je pojela papir![]()
Moja e. je non stop u stomaku stucala,a tako ostalo i nakon poroda.Sad cim je malo zasmijemo,odmah pocne stucati.
Bebe štucaju kad im je hladno, ili kad imaju previše podražaja, ili kad se nagutaju zraka. Moja bebi često štuca pa nam je pedica rekla gore navedeno. Štucanje nije opasno, samo znaju malo bljucnuti ako ih uhvati štucavica nakon jela i to ako je u ležećem položaju- bar je moja bebi tako. Onda bi je malo podigla i ne bi bilo problema.
moj maleni tkđ. štuca barem 3-4 puta dnevno. pomaže samo da ga stavim na siku
Moja V počne štucati svaki put kad se smije malo duže a nekada štucavica dođe i sama od sebe.Ništa strašno...
Isto tako, još uvijek nam smijanje najčešće završi štucanjem. Pogotovo kas se puno puno smijemo na kupanjublue angel prvotno napisa
Mislim da nama to više smeta nego našoj dječici