-
Centralno grijanje na plin
E ovako. U skorije vrijeme se spremamo preći na cenralno na plin, do sada smo bili na loži.
Pa sad smo trenutno u potrazi za bojlerom. Bili smo u dva dučana gdje su nam stričeki rekli da za naš stan od cca 80 kvadrata treba bojler od 24kilovata. E onda smo jučer bili u termokomercu gdje nam je teta rekla da do 80 kvadrata ide od 18 kilovata a do 100 20 kilovata.
S tim da nam je bolje uzeti ovaj jači iako je naša izolacija dobra i imamo fasadu.
E sada smo u dilemi kome vjerovati i šta kupiti?
I još ako net5ko zna gdje ima najeftinijih bojelera za plensko centralno grijanje za kupaonu recimo od Vailanta?
-
Imaš pp
-
Šta niko mena iskustva u tom područiju?
-
Mi na stan 65m2 imamo od 18kv i sasvim je dovoljno, možda i previše. Vailantov...MM se kuži u to i on je tako izabrao, kae da vam ne treba ovaj od 24, hoće vam uvalit skuplje....
-
Također, ako si možeš priuštiti kupi fasadni jer ne troši kisik iz kupaonice, nego si uzima iz vana.
Nešto je skuplji ali vrijedi svake pare.
-
Kaj se baš tako zove fasdni.
-
kad tako kazes u ducanu oni znaju o cemu se radi to samo znaci da ima vanjski ulaz/izlaz
-
Najkvalitetniji su ti buderus. Em traju, em troše znatno, znatno manje od drugih. Detalje ne znam, raspitaj se kod nekog tko zna. Mi imamo taj - i super je.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma