-
pomozite sta da radim?????
ponosna sam majka 9 mjesecne curice koju dojim jos uvijek,javljam se jer nisam sigurna je li sve u redu,treba mi vasa pomoc oko dojenja,ona vec jede i voce i povrce,dojim je puno puta na dan nikad nismo ni uveli neki raspored bilo mi je bitno samo da dojim sto duze....od mjesec i pol dana mi je pocela spavati cijelu noc i to od 22h do 7 nekad i 8h,to mi je bilo tako super ali eto zadnjih par mjeseci opet se pocela buditi i sve je bilo ok dok je to bilo 1 ili 2 puta ali zadnje vrijeme i po 4-5 puta!nije mi problem podojit je i ona nastavi spavati nego to sto je rezultat mojih nocnih budjenja taj da sam nervozna vec ujutro kad se probudim i ta nervoza se povecava prema kraju dana sve vise osobito kad treba zaspat (uspavljujem je na cici)a ona zadnje vrijeme tako kenjka kad ide sisat ,malo sisa pa se ljuti pa probamo na drugu stranu i tako se mi borimo dok ne odluci sisat bez pauze pa zaspi...
sve to me toliko izmara da nemam snage za druge stvari u zivotu...
oduvjek sam se bojala da nemam dovoljno mlijeka ali ona je i dalje dobro dobivala na kilazi,zadnji put na kontroli je dobila dosta manje nego prije ali ona je i jako aktivna a i treba sad manje dobivati ...
dali je moguce da sad stvarno nemam dovoljno mlijeka jer ona bas voli cicati i ja bi nastavila jos ako mogu ali bojim se da stvarno nema dosta mlijeka ovaj put....tako sam iscrpljena......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma