-
Da se nadovežem na doktore, za dr. Dukića ja isto mogu reći sve najbolje, sjećam ga se ko izrazito finog i ugodnog gospodina.
Doktor Jakovljević (ne znam jeli se tako preziva), me je otpustio iz bolnice, za njega imam isto riječi hvale, njemu sam istinabog lagala da nemam temperaturu (otišla btw kući sa 38,5 ), što samo dokazuje da se tamo ne provjerava temeljito stanje pacijentica.
Sjećam se da je na otpusnom pregledu bio jako ugodan i pažljiv, čak se je malo našalio sa mnom. Pedijatar Stanojević je čudotvorac što se tiče postavljanja beba na prsi, ali on dođe jedanput u vizitu (ja sam ležala na odjelu 8 dana) i kad mi je malena "ispala" sa cice na koju ju je Stanojević uspješno prikvačio, opet smo bile na početku tj. nigdje sa dojenjem. Recite mi da sam glupa, ali ja jednostavno nsiam znala postavit svoje dijete na prsa, i da - ima beba koje ne znaju od početka dobro cicati, ili im se ne sviđa dojka nakon što su nahranjene bočicom na neonatologiji. To se posebice događa ja mislim nakon carskog reza.
Stanojević bi trebao puno češće obilaziti majke koje imaju problema sa dojenjem, ali vjerojatno je stalno u gužvi sa poslom. Dr.Zudenigo (Dezenigo
), mi je radio carski rez, asistirao mu je dr. Prka. Njih dvoje su isto odlični, s tme što Zudenigu malo zapinje komunikacija sa pacijentom, ali je moj carski izveden besprijekorno pa se nesmijem žaliti. Dr.Prka je valda još specijalizant ili nešto slično ali nastavi li ovim tempom, smiješi mu se blistava budućnost jer je zbilja dobar doktor. Dr.Žalac anesteziolog je isto bio divan, nakon carskog obilazi višekratno svaku svoju pacijenticu i provjerava kod svake opće stanje. Dr.Matijević. Hafner i Ujević su također izvrsni doktori, posebice Matijević koji me je oduševio ljudskošću dok sam ležala na odjelu trudnica.
Ostalo su sve bili napuhanci kojima se ne sjećam imena jer bi dolazili u vizite ko da su sišli sa Olimpa, pričajući sebi nešto u bradu dok su do tada kronično nezainteresirane sestre oko njih skakutale ko na lastišu.
To se odnosi na dr.Klobučara i još neke mlade doktore. Najjači mi je dio bilo ustajanje u 4 i 40 i stajanje na gotovs pored ormarića dok živčenjakuše zatežu plahte ne za nas, već za vizitu :D . A nakon carskog i nisi baš u nekom elanu za skakutanje sa kreveta. plahte zatežu svako jutro ali zato ih neće promjenit kad ih zamoliš,dakle, može bit i ukakano ali nek je zategnuto. Spavaš onoliko koliko je propisano a to je cca 4 sata i 40 minuta. Kada sam došla kući naspavala sam se i ja a bogme i moja sirota djevojčica koja je od silnog vozanja od sobe do neonatologije i forsiranog dojenja, imala podočnjake preko cijele fačice.
Ako koga još zanima neki detalj, na raspolaganju sam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma